Жінка за кермом

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Чортопхай, 29 сер 2011.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    от тут я готовий посперечатися. Я давно помітив, що якщо на головній за кермом жінка, то тебе НІКОЛИ з другорядної не випустить. Вона їде собі прямо і не бачить жодної причини пригальмувати, яка б ситуація не була по сторонах. Звичайно, вона їде правильно, вона на головній. Але якщо ми говоримо про культуру і ввічливість на дорозі, то вона в тому і полягає, аби поставити себе на місце іншого. Тому, як ви написали, "впхатися" перед жінкою я б ніколи не ризикнув, бо це майже гарантія зіткнення. Натомість сам залюбки кобіту пропущу, із причин, які гарно описав трохи вище Вовас :)

2. kym

kym Аксакал

a 100
    На Кульпарківській (де зараз ремонт) при розїзді Пустомити - кільцева перед заправкою Лукойл місце де треба при русі прямо вкл лівий поворот.
    взагалі правильний стиль їзди це коли водій ззаду збоку без всяких поворотів бачить ваші наміри. І ще водій який за кермом постійно бачить що робиться кругом його машини і тоді повороти тільки уточнюють ваші наміри по пересуванню на авто.

Останнє редагування: 30 сер 2011
  3. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Жінка за Кермом це як мавпа з гранатою :)

сьогодні мене чуть не гупнула в зад блондика на форді

повертав з Я.Мудрого(доволі дибільний поворот на цій вулиці) так ось заді стояло автівок 10 відповідно по шевченка з гори їхало біля 7 знизу 6

бачу їде знизу форд з включеним лівим поворотником відповідно думака що збирається повертати я швиденько виїхав на головну(шевченка) і яке моє було здивування коли ззаді долунав сигнал форда з увімненим поворотником, придивившись у дзеркало питання відпали самі собою

основна біда дам за кермом - неуважність !

4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Чортопхай Я может ише раз повторюсь,что 80% в том числе и женшины за рулем ведут себя вообше не одыкватно!А про парковку,тут можно и про молчат........

СЕгодня возле Аква парка(не посредственно на парковке) места валом,реально на ДВЕ машины!Что делает женшина которая решила там при парковатся,паркуется тупа реально по середине (так что вторая машина туда ну не как) И самое главное что меня вообше убило,что она парковалась с закрытыми боковыми зеркалами!!!:D

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Це так на майбутнє... Сигнал додаткової секції, згідно правил, є ПРІОРИТЕТНІШИЙ за сигнал основної секції світлофора! На відміну від талбички зеленого кольору, яка дозволяє певні маневри, саме як ви казали вище.
    Тобто якщо горить зелене світло основної секції світлофора, і є додаткова зелена секція зі стрілкою, скажімо, вправо, і вона не горить, то... вам ЗАБОРОНЕНО повертати праворуч!

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Визнаю, що не мала рації і перепрошую :sorry:. Як я й казала, останні пару років відсутності мене зіпсували. Зміни, про які Ви пишете, були внесені у 2009 р. На мою думку, вони ідіотичні (як можна не мати права їхати на головний сигнал світлофора :dntknw:), але записані і нема на то ради. Це не допомога в русі, а повний бедлам! Переконана, що такі зміни вносяться в правила з єдиною метою - допомогти заробити бідним дайцям (скоріше - берцям, бо вони нічого доброго водієві не дадуть, а от взяти... :yahoo:).
    При нагоді розкажу ситуацію, яка недавно сталася зі мною в Самборі. Їду я о 5 год. ранку в напрямку Старого Самбора. На тому повороті головної дороги, про який згадував vasilukr, зупиняє мене "друг" водія, представляється і б"є наповал питанням "І скільки Ви хочете?" Добру хвилину я прокручувала в голові всі можливі варіанти відповіді на це небуденне питання, аж доки зрозуміла, що він побачив на моєму бусі оголошення "Продам". Тоді назвала ціну, він сказав, що задорого і побажав гарного дня. Я справді цілий день мала з чого тішитися!!! Вдосвіта зупиняє мєнт і починає пропонувати водієві гроші :crazy:

7. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
  8. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    Дуже сподобалась мадам під номером 8, але голосую за №5!!!:give_rose:

9. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    та не всі такі!!! я за жінок!!! деякі форсають краще за чоловіків!!!

10. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    Хтось би спорив, я не буду!!!:girl_angel:

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я поспорю з таким твердженям мені такі не попадалися. хіба досвідчені за чоловіків які їздять з буковкою "У"

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    відео жінок за кермом

А мені найбільше сподобалися наші дівчата, особливо та, що між трамваями. І головне - наскільки спокійно сприймає обстаканівку!!!
    Щиро кажучи, хлопці, я вже й сама почала вгадувати, коли за кермом жінка. Але однозначно - стиль їзди не залежить від статі. :yes:

13. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Это точно!Бывает на дороге попадаютсь такие водители,что ты едиш и думаеш что это женшина,а потом оказивается что это мужик и ты шоке от этого!!!!! :) :) :)

14. kym

kym Аксакал

a 100
  15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене була ситуація, що пропустив кобіту (по іншому ніяк її не назвати)по проспекту Свободи на свою полосу. Зупинились на червоне перед Гнатюка. І на зелене вона, собака, газанула зі старту, але не поїхала прямо по проспекту, а зі світлофора без будь-якого сигналу поворотником повернула направо на Гнатюка, та повернула не повністю, а фактично відразу зупинилася, перебуваючи ще на проспекті Свободи, пропускаючи пішоходів, яких не було. Мені вартувало нервів і здоров'я це все. Враховуючи, що на той час там стояв знак лише прямо (поворот на Гнатюка заборонено), я аж ніяк не очікував, що вона не просто поверне на забороняючий знак, не включить попередження поворотником, та ще й відразу загальмує з такого різкого старту, хоча і пішоходів там не було.

Не знаю чи зараз так само там заборонено поворот направо, але я більше не їзжу правою полосою в тому місці. І машин, де жінка за кермом, стараюсь вперед не пропускати ні в якому разі. А якщо бачу, як попереду їде така, не скажу за всіх жінок, але мадам "абсолютна непередбачуваність", то стараюся якомога подалі відїхати чи обігнавши, чи, навпаки, пригальмувавши, бо такі тьоті гірші за таксистів і за водіїв маршруток разом взятих. Ось це моя думка, вимучена досвідом. Може комусь пригодиться.

П.С. Деколи мужчини, які їздять на машинах зі знаком туфля з каблуком, так і їздять, якби були на каблуках. Тому я однозначно стараюсь уникати їхати за: 1) машинами, де жінка за рулем; 2) маршрутними таксі; 3) таксі; 4) машинами, де знак туфля на каблуці.

П.П.С. Пропускаю машини з другорядної, не дивлячись хто за рулем, а дивлячись по ситуації на дорозі. І ще ні разу, коли пропускав кобіт, ні одна не подякувала. Мужчини майже всі дякують. Автор теми занадто переймається тим, що існує, але не по відношенню до культури водіння загалом (написав окремий приклад в іншу тему), а лише темі жінки за рулем. Але це абсолютно з самого початку невірно ось так себе виділяти і таким чином ставити питання. Всі рівні перед ПДР, там немає жодного пункту, де було б написано, що жінка водій права/неправа, або якщо жінка, то має право повертати коли їй захочеться і де захочеться й наплювати на всіх інших учасників дорожнього руху. Розвели тут якийсь фемінізм. Всі люди рівні в правах. Це перше. Чоловік не може завагітніти, що автоматично скасовує рівність прав жінки та чоловіка. І це друге, саме важливе в цьому світі. То про яку рівність може йти мова? Виключення рахувати непотрібно, їх мало і вони погоди не роблять. До речі, чомусь при словосполученні жінка за рулем у багатьох малюється гарнюня блондинка з голубими очима на рожевому чи жовтому кабріолеті. А що, інших жінок ви не вважаєте за жінок чи вам не попадалися страшні старушенції за 30 (а вигляд як всі 50) в брюліках на дорогих джипах чи простих ланосах? Ось це правда життя, а все решта роздуми на вільну тему, яку, замітьте, нам підкинула жінка. Немає що робити, а лиш жіночі теми обговорювати?

Останнє редагування: 23 вер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дорогий Nick Wolf,
    бачу, що Ти також маєш комплекс, як і я. Тільки я маю (МАЛА!!! вже вилікували хлопці з нашого форуму) комплекс, що жінку на дорозі притісняють. А Ти маєш комплекс, що жінка - створіння, яке не гідне навіть відкрити на нашому форумі тему. Це щось подібне до того, що казали чистити ряди клюбу... Якщо так, то на правилах форуму треба чітко вказати: жінкам, не-членам і т.д. вхід суворо заборонений.
    А мене цей форум якраз і привабив тим, що тут вислухають кожного і не бидлять, як на інших форумах (72% негативу і образ). Тут почуваєшся комфортно, принаймні наразі, доки не ввели правило: на теми, відкриті жінками, не відповідати.
    Вітаю Тебе сердечно і бажаю зустрічати на дорозі (по життю) тільки кльових жінок. :air_kiss:

• Подобається Подобається x 1
  17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я бачу, що дама ще й в клюбні психіатри хоче записатися. Вибачте, але я вже не в тому віці, щоб слухати про якісь комплекси. Мені все рівно хто за рулем, лиш би вони показували вчасно повороти і не порушували ПДР, особливо коли їдуть попереду мене, ззаду чи збоку.

Описувати свій життєвий досвід по оголошеній Вами ж темі - це вже комплекси? Я маю на це повне право, як і Ви. Ви це зробили, а мені не можна, бо я мужчина чи як? Фемінізм чистої води. А де ж та рівність прав, за яку Ви так ратуєте??? Як ті негри в Америці чесне слово. Лицемірство - це біда сучасного суспільства.

Щодо дискусії - просто не потрібно виділяти себе лише тому, що хтось жінка, а хтось мужчина, в питанні хто за кермом. Ми вже маємо окрему касту виділених на букву "де", для нашої, нехай і багатої країни, і цього занадто. Виділяйтеся перед своїм чоловіком чи коханим, будьте особливою з ним (чи з ними). А там, де всі рівні, будьте рівними, не зважайте на хамські виключення і все буде добре. Ось на це був направлений мій пост. Всього навсього. Без будь-яких комплексів чи звинувачень. Звісно, що з долею жарту. Жінка пожартувала, створивши таку тему, я також посміявся, і всі залишились при своїх думках.

Ставити діагнози взагалі останнє діло, тим більше по одному посту на автомобільному форумі, якого навіть до кінця не зрозуміла, судячи по відповіді. Я також вмію ставити діагнози, але маю трохи більше поваги до чужих незнайомих мені людей, чим Ви, щоб часом не помилитися та не образити цю людину. Ще й досвіду маю однозначно більше в психології та психіатрії. І на Ти я стараюсь не говорити з незнайомою людиною, нехай і на форумі.

Те, що заділо за живе, це добре. Бо немає чого виділятися, тобто вип'ячувати своє бажання виділитися за рахунок того, що хтось жінка, а хтось мужчина. Всі на дорогах чи на автомобільних форумах рівні. Тут не форум флірту чи сайт знайомств. Виділяйтеся чимось незвичним, якщо так хочеться вже, а не комбінацією на кшалт жінка + бус. Ну і що тут такого? В мене, до прикладу, одна хороша знайома керує таксистами і сама працює таксистом в своє задоволення не гірше за своїх підлеглих. Інша в ралі участь завжди приймає і перемагає. Але вони ніде не кричать про це, а тим більше не бахваляться такими фактами. Хоча це і унікально та незвично, набагато цікавіше за кобмінацію жінка+бус.

Я прекрасно розумію, що жінкам дуже часто так хочеться послухати як їх жаліють бідних. То створіть окрему тему з назвою "Нещасна за кермом" і у Вас буде безліч шанувальників а, згодом, і фанів. А раз тема називається "Жінка за кермом", отримуйте всі точки зору, які існують саме на цю тему. Чому я маю бути неправдивим чи необ'єктивним і казати щось на кшалт "Ах, дамочки за рулем, як це сексуально!"?

Дорога - це життя і їздити треба безпечно, ось що в першу чергу мене хвилює. Має хвилювати кожного, хто на дорозі, будь-то водій, пасажир, чи мамаша, яка пре каляску з дитиною перед собою просто на проїзжу частину. І якщо думати за щось інше, крім безпеки руху, то такі дамочки чи їх прихильники далеко не заїдуть. Така моя думка. Вона може бути 100% правильною, чи 100% неправильною, чи в якихось інших пропорціях. Це як кому. Але вона має право існувати і бути озвученою в цій темі, бо тема має назву "Жінка за кермом". Називати це комплексами чи будь-якими іншими мудрими словами, щоб образити людину чи принизити її в якийсь можна сказати збочено-прихований спосіб - чи не це має насторожувати і чи не це має викликати бажання поставити діагноз такій людині, можливо і не один?

Отже, перефразовуючи та перекладаючи класику, скромніше потрібно бути, дамочко, скромніше :)

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)