Зимние шины 2013 года. Стою перед выбором

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Gurkha, 3 гру 2012.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    колись на пелехатого табличка була 15%..... потім її хтось збив і сперли на металолом.
    Ця Фулда дійсно добра гума, хоча я попередні пару сезонів на Мішелінівській всесезонці відїздив... просто не було потреби зимову ставити.... цього року вже навіть всесезонка кінчилась))))).... і є заслуга самої машини... прохідність має шикарну... Зараз десь вискочить ШЕГ і буде підтверджувати))))))). Центр ваги настільки добре збалансований що колеса тисне до землі супер. І причому чим ширші колеса тим краще гребе. Мішеліни мав 215, а Фулда 205 і поки що різниці не бачу. А було таке що мерседеса тягав на заводку по 20 -ти см. свіжаку

2. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Мне не верили люди что я два сезона на всесезонной резине проехал. Стояла goodyear vector 5 с удлиненным пробегом. Сейчас на зиму оставил летние диски 15, с зимней резиной 195.65.15. Сначала я хотел купить, целый комплект 14. Но Се ля ви)))не вытянул по финансам. При любой возможности бы, проверил на своем Кадике свой родной диаметр 175.65.14. Зимой нужно ставить узкий профиль, для лучшего удельного давления ))
    Мне интересно, с нынешними технологиями резины сильно влияет удельное давление шины на дорожное покрытие зимой?

Останнє редагування: 1 січ 2013
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Сьогодні гасав на всесезонці. Жесть. Ставлю машину в гараж. Без зимової резини нема що робити.

4. Gurkha

Gurkha Місцевий

Да сегодня и у меня, резина пробуксовывала. На стоянке между двух авто забуксовал, а с Медовой до Замарстынивской, вообще не заехал (((( Походу снег, сначала был рыхлый а потом ударил мороз и он стал как лед.

5. Gurkha

Gurkha Місцевий

Небольшой оффтипик.
    Сегодня с сыном катались на санках. Не просто с горки, а санки привязал к велосипеду. Выехал от Черновола а заехал аж на СКА.
    К чему я веду! Опять же для качественной езды зимой играет, состав резины и давление в ней и правильный подбор ширины протектора. У меня на вело стоят Maxxis, обе скатанные прилично. Работает только боковой протектор. Давление в них ниже нормы, зад даже больше приспущен. Это для зимней езды.
    Проблем куда либо заехать, практически не было. Основная проблема это открытый чистый лед. Но его было очень мало, так как присыпало снегом. Иногда пробуксовывал когда пытался заехать на засыпанные ступеньки, где дети катаются на санках возле главного входа. Думаю если на авто была бы такая мягкая резина, то она бы более качественно вела себя. Но увы, за мягкость приходилось бы платить быстрым износом.

6. Gurkha

Gurkha Місцевий

Раскопал сегодня свой Кэт! И скажу вам, покатался по заснеженным дорогам и сугробам. Максимально широкая резина для такого типа снега и сугробов, очень даже ОК! Авто неплохо пробиралось через заснеженную дорогу, главное не начать зарываться, как это делают остальные. А на скользкой дороге, широкая резина не ОК! Чувствуешь что авто в широких тапках, которые проскальзывают(((
    Вспомнил о своей мечте когда были у меня жигули, сегодня она бы мне пригодилась!

Останнє редагування: 17 бер 2013
  7. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Вибачаюсь, що пишу в чужій темі. Підкажіть будь-ласка яка гума буде комфортніша 185/55 чи 195/50?

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    якшо для того, аби на ній сидіти, то бери другу :)

а якшо для чогось іншого, то будь ласкавий описати. + вкажи радіус

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    якщо під комфортом розуміти м"якість їзди, то перший варіант.

10. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Та як їх описати? Ну круглі такі, зверху гума а в середині сплав алюмінію...
    Виробник і модель однакові. В дисках виліт малий і 195-а чіпляє "кромку" арки. Хочу поставити 185, щоб не розкатувати. Діаметер дисків 15" з шириною 7"

11. andrijklub

andrijklub Новачок

Golf-2 D 1990
    Порадьте яку резину мені придбати на зиму на Golf-2 1990 D

Порадьте яку резину і з якими параметрами і не дуже дорогу мені придбати на зиму на Golf-2 1990 D диски 13-ка, живу в горах,та і Львівськими дорогами по катаному льоду приходиться їздити .Дякую.

12. Arbalet

Arbalet Початківець

VW
    Я їздив три сезони на мінівену мітсубіші на General Altimax Arctic. Можу тільки похвалити. Управління авто правда стає як управління трамваєм - стиль їзди спокійний повинен бути, бо хапається за покриття будь здоров (може це після літньої фулди таке, не знаю). Але ще раз повторюсь - на горку, покриту льодом (ручна коробка передач ), забирався тоді, коли інші боком сповзали. На шини шипи не ставив, хоча установка можлива.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)