Відповідь: Зимові шини я незнаю навіщо шипована! Я наприклад беру нешиповану! І навсяк випадок замовляю якіс добрі фірмові ланцюги, бо всетаки потрібно зимою додому добератись.
Відповідь: Зимові шини Так яку саме Саву Ти взяв? Ескімо 3 ??? За скільки? Шипував у Львові? Кажуть що в Німців їх не шипують.
Відповідь: Зимові шини Чи в мене щось з памятю чи що! Ну чомусь пригадую як тебе то квадро тянуло та кінтуха випихала! :-D
Відповідь: Зимові шини Matador. Адназначна, мля.:-D Протектор мякий, тобто справді такий як має бути, на дорозі лялька!8) В середньому 230 грн колесо. Брати можна на базарі на Володимира Великого - там є магазин такий великий зразу біля дороги - і вивіска Matador висить.:roll: Хоча, звісно моє враження може бути субєктивне - я тільки но вдів їх і порівняння вів з літньою резиною...:-D
Відповідь: Зимові шини А я сьогодні все-таки вирішив і взяв Тойо GRG30 - оце дійсно м'ягенька резина. Брав на "Зеленому колі" біля ДСК (по 70 зелених за кулко). Народ, ніхто не має знайомого на хорошому шиномонтажі, ато 5 об'їздив - усюди черги чуть не на 3 дні вперед!??.
Відповідь: Зимові шини Я коли брав то мені її безкоштовно на диски поставили + збалансували. Шоб не платити за роботу я тоді ще відмовився в МЕТРО і "Єврошині" колеса купляти.
поговорим про зимову резину Всім привіт. Народ я пропоную поговорити в цій темі про особливості зимової резини цьої зими так як сніг і лід на дорогах вже є, і всі ми напевно давно перейшли на зимову резину. От я особисто поставив Марагоні на зад а Данлоп на перед. гребе як по сухій дорозі.
Відповідь: поговорим про зимову резину я помилково докупив два колеса не того розміру що треб а 185*60r14 треба було взяти а я помилково взяв 185*65r14 думав не підійдуть. підійшли нічого не тре не затирає.ну зато гребе.
Відповідь: поговорим про зимову резину а взагалі кажуть що треба на зиму вужчі колеса брати, чи правда то?
Відповідь: поговорим про зимову резину Теж в багатьох місцях таке читав. З ними скользіння менше, оскільки на одиницю площі получається більший тиск.
Відповідь: Зимові шини однозначно вужчі, на широких будеш як на лижах їхати.... в мене стоять ультрагріпи сьомі, гребе як має бути, найкраще проявляють себе при тормозінні і бокових навантаженнях. індекс швидкості 190, правда я ше не пробував так їхати по снігу