Відповідь: Зимові шини Кіндер - в мого вуйка той фільм на касеті десь був, тре буде спитати і якшо є переписати!
Відповідь: Зимові шини Фу хоч десь в когось лишився...! а правда класне кіно з Гольфами? в мене ше залишився відеопатіфон. Може твому вуйкові не тре тої касети, я б йому колекцію "Бригади" для прикладу дав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: там навіть пише "Отнажды в России". Чувак то супер фільм про братків :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: я жартую. поцікався за касету... ти ще за "Чайку" забуффф
Відповідь: Зимові шини Хтось може впевнено сказати чи на г-3 без проблем ставляться зимові шини розміром 185/70 14
зима ...сніг вже є...(ну майже є) от і питання - хто в яку зимову гуму взуває свого коня цієї зими? виробники? ціни? співвідношення ціна-якість? де можна придбати?
Начитався хороших відгуків в інтернеті, та й співробітник купив собі такі (і літні в мене цієї ж фірми), тому купив SAVA Eskimo S3. Ціна питання 415грн (175/70-р13) на базарі на Зеленій.
Катаюсь на GoodYear 205/65 R15 94T Ultra Grip 5 (шиповані). Брались не у нас по ціні приблизно 120-125 $. Уже другий рік тримаються. На передніх тільки шипів трохи повипадало.
А хтось катався на GoodYear 155/70 R13 Ultra Grip 5 (нешиповані)? Як вони в порівнянні з іншими. Пропонують 2 шт. за 300 грн.Залишок протектору 6мм.
Купив з Бундеса чотири шини Фулда 195/65 R15 на стальних дисках за 300 вічнозелених... Вчора взув і пішли на третій сезон... Протектор - близько 5 мм. Катаються супер, нарікань нема. Пробіг за дві зими біля 30 000 км. З нашими зимами то і по асфальту троха їх тер.
зимові шини Goodyear UltraGrip 7 нешиповані (на всі 4-и колеса ), видїздив минулу зиму, мало шо зїздив, хотя накататав на тих 20тис км. якістю задоволений на всі 150%
Я так розумію ти зарульом недавно?! Може б ззаду теж зимову поставив поки "зима не винесла тебе"? Не економ на свому здоровї і на здоровї оточуючих тим більше що ця зима обіцяє бути сніжною!
Дуже не раджу з власної практики так кататись. Я колись по юності теж вирішив так поїздити. Прикол в тому, що машина веде себе впевнено за рах. пер. приводу і хорошої гуми на пер. осі, але в повороті на добре вкатаному снігу несподівано зад різко зриває в занос навколо передньої осі (без гальмувань, газувань і активного кермування) і цей момент контролювати неможливо. І далі ти просто спостеріагєш за розвитком подій, без можливості впливу на ситуацію. Мені повезло, що пірует вийшов безконтактним, але 2 по 360 я зробив. На другий день докупив ще пару коліс. Зараз катаюсь на Pirelli Wintercarving, буде 3й сезон. Задоволений, гума мяка, ударостійка, протектор ялинкою, негірше за Гіславед і Ультрагріп, які пробував до цього.
аналогічно і в мене було,...повезло,що на перехресті не було машин,в той же день докупив ще пару і...виявилось що зим.гума таки дешевша від машини!!!:D до речі:гума була Sava,золота середина між ціною і якістю.але було це так років 5 назад
А я на шипах їжжу. Нокіан Хакапеліта2. Вже дай Боже 4й сезон буде, дуже хороша гума на мою думку. 2Bodyn: А ти не вар"юй, а краще постав літню на перед, а зимову на зад, якщо вже точно не збираєшся купляти ще пари гуми.
Та я це жартома....я ж не ідіот!!!)) Сьогодні був в епіцентрі, прицінювався, нормальна гума(нокіяни, піреллі) десь в районі між 500-700грн. Правда не знаю, може взяти шиповану?! І якщо купив два нових колесика, то їх ставити на зад, чи на перед?(передній привід)