Зимові шини

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Sergio, 18 жов 2006.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Зимові шини

треба просто спеціальні доїздувки мати 205/50 :-D :-D :-D

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

Кіндер - в мого вуйка той фільм на касеті десь був, тре буде спитати і якшо є переписати!

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

тоді і мені копію бутьласка ! ! !

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Фу хоч десь в когось лишився...!
    а правда класне кіно з Гольфами?
    в мене ше залишився відеопатіфон.
    Може твому вуйкові не тре тої касети, я б йому колекцію "Бригади" для прикладу дав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: там навіть пише "Отнажды в России". Чувак то супер фільм про братків :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: я жартую.
    поцікався за касету...
    ти ще за "Чайку" забуффф :cry:

5. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV

Хтось може впевнено сказати чи на г-3 без проблем ставляться зимові шини розміром 185/70 14

6. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    зима ...сніг вже є...(ну майже є) от і питання - хто в яку зимову гуму взуває свого коня цієї зими? виробники? ціни? співвідношення ціна-якість? де можна придбати?

Останнє редагування: 15 жов 2009
  7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Начитався хороших відгуків в інтернеті, та й співробітник купив собі такі (і літні в мене цієї ж фірми), тому купив SAVA Eskimo S3.
    Ціна питання 415грн (175/70-р13) на базарі на Зеленій.

8. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Катаюсь на GoodYear 205/65 R15 94T Ultra Grip 5 (шиповані). Брались не у нас по ціні приблизно 120-125 $. Уже другий рік тримаються. На передніх тільки шипів трохи повипадало.

9. gelo

gelo Початківець

VW PASSAT B3 ,1.8 RP 1989-був
    А хтось катався на GoodYear 155/70 R13 Ultra Grip 5 (нешиповані)? Як вони в порівнянні з іншими. Пропонують 2 шт. за 300 грн.Залишок протектору 6мм.

10. Siko

Siko Active Member

1
    Купив з Бундеса чотири шини Фулда 195/65 R15 на стальних дисках за 300 вічнозелених... Вчора взув і пішли на третій сезон... Протектор - близько 5 мм.
    Катаються супер, нарікань нема. Пробіг за дві зими біля 30 000 км. З нашими зимами то і по асфальту троха їх тер.

Останнє редагування: 15 жов 2009
  11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Зпереду стоять Матадори, а ззаду літня Гуд Єар, сподіваюсь так винесу цю зиму!!!

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    зимові шини Goodyear UltraGrip 7 нешиповані (на всі 4-и колеса :)), видїздив минулу зиму, мало шо зїздив, хотя накататав на тих 20тис км. якістю задоволений на всі 150%

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я так розумію ти зарульом недавно?! Може б ззаду теж зимову поставив поки "зима не винесла тебе"? Не економ на свому здоровї і на здоровї оточуючих тим більше що ця зима обіцяє бути сніжною!

14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а ти догадливий :D я собі ланцюги наматаю!!)))

15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Дуже не раджу з власної практики так кататись.
    Я колись по юності теж вирішив так поїздити.
    Прикол в тому, що машина веде себе впевнено за рах. пер. приводу і хорошої гуми на пер. осі, але в повороті на добре вкатаному снігу несподівано зад різко зриває в занос навколо передньої осі (без гальмувань, газувань і активного кермування) і цей момент контролювати неможливо. І далі ти просто спостеріагєш за розвитком подій, без можливості впливу на ситуацію.
    Мені повезло, що пірует вийшов безконтактним, але 2 по 360 я зробив. На другий день докупив ще пару коліс.
    Зараз катаюсь на Pirelli Wintercarving, буде 3й сезон. Задоволений, гума мяка, ударостійка, протектор ялинкою, негірше за Гіславед і Ультрагріп, які пробував до цього.

16. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    аналогічно і в мене було,...повезло,що на перехресті не було машин,в той же день докупив ще пару і...виявилось що зим.гума таки дешевша від машини!!!:D
    до речі:гума була Sava,золота середина між ціною і якістю.але було це так років 5 назад

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А я на шипах їжжу. Нокіан Хакапеліта2. Вже дай Боже 4й сезон буде, дуже хороша гума на мою думку.

2Bodyn: А ти не вар"юй, а краще постав літню на перед, а зимову на зад, якщо вже точно не збираєшся купляти ще пари гуми.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Як бачиш зря смієшся. Послухай порад більш досвідчених товаришів.

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Та я це жартома....я ж не ідіот!!!))
    Сьогодні був в епіцентрі, прицінювався, нормальна гума(нокіяни, піреллі) десь в районі між 500-700грн. Правда не знаю, може взяти шиповану?!
    І якщо купив два нових колесика, то їх ставити на зад, чи на перед?(передній привід)

20. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    А як на рахунок корейських Кumho 7400 (вроді би так), хтось користувався?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)