Росаву, не взував, їздив на ній товариш на Фокусі, тож враження передаю від їзди не власні (хлопака за 3 зимових місяці наїздив 16000), тому впевнений в його правоті. На рахунок фінських/російських - за місяць їзди знос російських був на 10-15% більших (пробіг 4000). Фінські краще тримали дорогу - провіряв з включеною/виключеною системою АСР та АБС. Фінська тихіша, розхіл палива був менший
Прилад: захист двигуна - металевий оригінал з Німеччини - 175доларів, завод Запоріжжя - 800грн. хлопці на сервісі бавились 1,5 години, щоб його припасувати. І все рівно люфти по сантиметру з обох боків. В оригіналу люфт - 2 мм.
Дякую за конкретику, тепер нехай кожен робить свої обєктивні висновки з твоїх доводів. Моя думка з цього приводу: - 4000 тис км знос це максимум 2-3 мм протектора. Я не уявляю як 10-15% (0,2 - 0,4 мм) заміряти в цивільному житті тим більше коли таку різницю льогко дає їзда по мокрому/сухому асфальту і манера їзди. - Ну і розхід палива... на нього впливає абсолютно усе. На скільки він змінився? На 100 грам? - Проти тесту з АБС та ЕСП нічого проти немаю. Деколи це таки дійсно відчуваеться.
по протектору - знайду на горищы ті колеса і зроблю фото двох нокіанів - російських і тих, на котрих зараз їжджу - різницю МОЖНА побачити очима розхід на рос. резині був 10л., на фінській 9,3 -9,5 - бортовий не збреше
Был в оригинале made in germany , шына не скоросная вот такая - http://www.100koles.ru/continental_w/viking_contact_3.gif
Ще не встиг змінити резину - що ви порадите? Частенько їзжу зі Львова до Києва і навпаки. Тому хочу купить дійсно добрі шини.
55 занизька для Львова. Мінімум 60 треба брати, а то по Городецькій до цирку не проїде....:D. Зимою ніхто 150 не їздить
Авто: Тойота Авалон. ПОТРІБНИЙ ТІЛЬКИ ТАКИЙ ЗИМОВИЙ РОЗМІР 225/55Р16!!!!!!! Може хто має(в гарному стані)???????????
Змінити резину. А що має маршрут до якості гуми? Що потрібно взагалі? а що тримає? Треба неходові? такі пиши! Чи легше розповісти про колеса шефа? Якісь запитання нелогічні почалися...
Не сам маршрут а його довжина. Просто людина не хоче застрягти посередині, десь у селі "Великі Пиндоси" з лопнутим колесом наприклад. Він хоче щоб йому порадили щось з Нокиан чи Мишлен
Дякую, дуже приємно, коли людина розуміє що ти маєш на увазі і не прискіпується. Я дійсно хочу придбати недешеві брендові шини, оскільки чудово розумію, що в моєму випадку єкономія тут буде не на користь. Дому досить цікаво які шини справді кращи для цього - Нокіан, Мішлен, чи якісь інші? Знайомі їздять на бюджетній резині, тому не можуть порадити. Авансосво дякую за відповідь.
Все залежить від можливості витрат на гуму, та манери їзди. Як на мене то найкраща гума це обачність. Тепер ближче до теми в мене стоїть різна гума на осях: пара мішелін M+S 130(здається так), інша пара marshal izen kw15. Толком не перевіряв бо зима ще ненастала.