Зловили п"яного на моєму скутері. Що робити?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем nazaropel, 19 жов 2010.

1. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    буду пробувати ..перти тих ментів .....
    доречі ...там взагалі непише який мент ..і свідок ..той встановляв протокол

2. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    звернись по допомогую на цей сайт http://roadcontrol.org.ua/ там є форум розпиши проблему тобі порадять як краще вийти із ситуації
    або на пошту вишли roadcontrol.ua@gmail.com

3. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    дякую ...вже всьо закінчилось ))

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Деталі плз. всім дуже цікаво

5. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    такі помідори ...як я вияснив .....що ніде моїх даниз небуло .....і скутера дані ....були тільки ...що він ХОНДА ДІО і всьо ..а хондів ..є таких купа ну всяких ...моделей ...в постанові ...зазначено що просто ...скутер Хонда діо ....а кореш хотів ..щоб я написав що то мій скутер ....бо тіпа скутер ..стоїть під грошовою заставою і скутер мав стоя ти на штраф площадці....а скутер стоїть в мене в гаражі ....потім ...якби я сказав що то мій скутер ..його мали би відати ...АЛЕ був я в суді ...і мені одна хороша цьоця сказала ...якщо твоїх даних ніде нема ..то забий ....... і непарся ...бо приїжджають такі ..хороші дядьки я ДПС і легесенько без ніякого відома пишуть що я передав скутер людині в стані алькогольного спяніня....і тоді мене позбавляють 2 роки прав...або 2,600 ..по старим цінам ....короче так получається що кореш ..причому кращий кореш нераз йому помогав ...він виходить сухий з води ..бо то не його скутер ..а мені паяють штраф ...і права забирають........потім я поїхав до свого юриста ...тепер вже маю юриста ...і він каже нехай йде в виконавчу члужбу і напише до суду що він немає такого скутера і він неїхав ..і всьо ..ту постанову скасують .......і прикол ..в тому що ...написали протокол наша доблісна міліція ...без нашого ...ну тіпа його відому ........вот думайте і приглядайтеся до кращих друзів )))

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    nazaropel, не в обіду, але після прочитання декількох твоїх постів склалося враження шо крапка ... в тебе залипає. ну реально, тяжко читати і зрозуміти, шо ти саме написав. постарайся якось цілісня речення постити, а?

не вважай це образою, чи незадоволення. це просто прохання.

7. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    А я взагалі ніасіліл той текст.

8. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (

акі помідори ,як я вияснив ,що ніде моїх даних небуло а скутера дані були тільки ,що він ХОНДА ДІО і всьо ,а хондів є таких купа моделей в постанові зазначено що просто був скутер Хонда діо а кореш хотів щоб я написав що то мій скутер бо тіпа скутер стоїть під грошовою заставою і скутер мав стояти на штраф площадці,а скутер стоїть в мене в гаражі .Потім якби я сказав що то мій скутер його мали би відати ,АЛЕ був я в суді і мені одна хороша цьоця сказала ,якщо твоїх даних ніде нема ,то забий і непарся АЛЕ якби я написав що то мій скутер тоді приїжджають такі хороші дядьки як ДПС і легесенько без ніякого відома пишуть що я передав скутер людині в стані алькогольного спяніня і тоді мене позбавляють 2 роки прав або 2,600 грн по старим цінам короче так получається що кореш причому кращий кореш нераз йому помогав ,він виходить сухий з води бо то не його скутер ,а мені паяють штраф і права забирають потім я поїхав до свого юриста тепер вже маю юриста і він каже непарся ...він нічим недокаже що то твій скуте просто нехай "той пацан" йде в виконавчу службу і напише до суду що він немає такого скутера і він неїхав і всьо ту постанову скасують і прикол в тому що написали протокол наша доблісна міліція без нашого ну тіпа його відому вот думайте і приглядайтеся до кращих друзів )))

Останнє редагування: 7 лис 2010
    • Подобається Подобається x 1
  9. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    три рази перечитував але так ніфіга і не зрозумів......

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Не в "обіду", але я теж ніяк не міг "роздуплити" тєму !!!:drinks:

11. nazaropel

nazaropel Active Member

Клубна карта:
    нема (
    коротко сказати ...всьо супер скутер в мене в гаражі чекає на реєстрацію ..а кореша тепер навіть знати нехочу за його підставу .....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)