Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    о то ти .......!!! такого вже не вибазарюй!!!
    коли ти останій раз за останій рік бачив шоб хтось на зїздах вживав салат?

Останнє редагування модератором: 27 кві 2009
  2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    котрий з БМВ клубів???

• Подобається Подобається x 1
  3. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Висловлюю свою думку. Мені ще зразу здалось що два зїзди в місяць трохи замало , траса хороше місце для зїзду автомобілістів , там можна поганяти драг , повчитись робити розвороти різні і т. д. Але є група людей , які хотіли б збиратись десь на пиві чи білярді чи просто на каві , іншими словами в центрі , я вважаю , що в клубі повинно бути і те і друге , траса - оскільки клуб автолюбителів а не фанів якоїсь онлайн гри яким треба бухнути і потриндіти хто кого завалив , і масовки на публіці щоб знали інші , тому , як варіант , можна робити зїзди кожного тижня , раз на трасі , раз в центрі , і думаю відвідуваність стане кращою , оскільки не зміг я приїхати цієї пятниці , і не виходить мені в цятницю через два тижні , то ймовірно я зможу на наступну пятницю , або авто в мене в несправному стані , то я можу прийти в центр пішки, або так як вже було запропоновано - три пятниці в місяць , 2-траса , 1-центр. Не хотілось би ламати давно напрацьований графік і все міняти радикально , це тільки відштовшне всіх від клубу а не притягне , якщо щось і міняти то робити ще потрібно плавно і послідовно , і по ходу дій дивитись що краще а що гірше!

Крім того не факт , що зустрічі біля парку Культури не прикриють менти , люди почнуть жалітись , що їм там шумлять і димлять однозначно , а там все таки тротуар і "кірпіч" висить.

Останнє редагування: 27 кві 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Добре, моїх 5 копійок. Траса подобається вже давно, як тільки перший раз потрапив відразу зацікавився, на клубних зістрічах був лише раз, в майбутньому планую бувати частіше. Як вже тут писали сам процес доїзду вечірнім Львовом під музончинк тоже люблю. Тому як виберуть нове місце на трасу буду їздити всеодно, сам перевірити авто поганяти. Проти арки нічого немаю живу в 15хв ходу з перекуром. Доречі співробітник не так давно заплатив там штраф ментам 50грн десь біля 21:00, стояв на авто з подружкою:)

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    О, народ давно просив членські вески запровадити, ось і буде нагода :)

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Не штраф, а хабар(відкупний)!!!

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    якщо бамбук то міг би і заплатити звичайним мінтам.. людина яка знає правила розуміє що за знак "Вїзд заборонено" в народі "кірпічь" вас можуть оштрафувати тільки коли зафіксовано що ви під нього заїжаєте.. в усіх інших випадках - виїзд стоянка сидіння з тьолкою не є порушенням! вас ж не штрафують коли ви їдете по вулиці з одностороннім рухом! бо при виїзді з такої вулиці стоїть такий самий знак..
    от якби стояв знак "Рух заборонено" - круглий білий знак з червоною окантовкою то інша справа..

8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Так то воно так, але ти знаєш наших мінтів, як присядуть фіг відчіпляться, ну можливо нехотів собі вечір псувати тай дав відчіпного:)

9. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    В мене таке враження ніби в когось почались критичні дні, бо жінки переважно хочуть чогось нового в такі моменти,не в обіду прекрасній половині нашого форуму, народ розслабтесь ми ж раніше робили позапланові зїзди, тому якщо хтось хоче зустрітись біля парку поїсти догів, попити пива, то ніхто нічого проти немає. Але традиції порушувати неварто. Машина і пиво з догами, речі несумісні, а доги без пива не доги. А на рахунок "салату" при першій можливості дам у вухо, може був би і спокійніший і веселіший як би його їв.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Все правильно, тільки є нюанс. Якби це була ВУЛИЦЯ, тоді нема базару, але там заїхати можна тільки з одної сторони, тобто порушивши правила. Якщо їхати з другої сторони, то треба по тротуарам і клумбам, що теж заборонено ПДР. Отже висновок - машина туди може потрапити тільки порушивши правила, а отже це дає ментам чудову нагоду до%батися. А далі вже залежить від бажання сперечатися і підвішеності язика :)

11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    завдання даїшника не думати а фіксувати порушення..

давайте так!
    уявимо що знака нема!
    продовжуєм шукати причини

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Давайте ще уявимо, шо місця там досить , і що ми не будемо загороджувати парадний вхід в парк , і що нікому не будемо заваджати відпочивати

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Власне так і буде. Враховуючи те, що там зібралось 3 (!) клуби (фотка Бормана) і нікому це не заважало, тож все гуд ;)

• Подобається Подобається x 2
  14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Шановні друзі та одноклубники!

Адміністрація клубу щиро дякує за висловлені Вами думки щодо проведення клубних зустрічей. Вони справді були і завжди будуть важливими та вирішальними для прийняття рішень. Особливо приємною є небайдужість кожного до теми комфорту усього клубу.

Кількість голосів та сторінок обговорення свідчить про те, що тут висловилися усі, хто мав бажання. Тому тема закривається та вважається такою, де змогли висловитися більшість зацікавлених.

З'їзди надалі відбуватимуться за звичним графіком. Адміністрація врахувала думки більшості та окремих членів клубу. Тому для тих, хто планує пропонувати будь-які розважальні, відпочинкові чи інші програми на час проведення з'їзду та зміну місця зборів, пов'язану з цим, пропонуємо приїзджати на з'їзд у визначений час та пропонувати це усім відвідувачам даного з'їзду. Також у даному випадку є дуже бажаним повідомлення адміністрації.

Обговорення речей, пов'язаних із розділом клубних з'їздів на дві чи більше частини, як і з будь-яким розколом клубу не допускається і буде каратися усіма методами, якими володіє адміністрація. Забороняється також змінювати графік з'їздів, не узгодивши цього їз усіма зацікавленими, тобто не повідомивши про це усіх, хто відвідує або планує особисто відвідати з'їзд не залежно від того, чи учасник є активним дописувачем або читачем форуму чи отримав інформацію з інших джерел, наприклад, усно. Тому єдиним можливим методом зміни дислокації з'їзду залишається особиста пропозиція усім учасникам конкретного з'їзду. Зустрічі поза графіком з'їздів допускаються, вони класифікуються як приватні зустрічі або додаткові клубні заходи. Організація додаткових клубних заходів без узгодження з адміністрацією клубу та оголошення про це на даному форумі не допускається.

Останнє редагування: 28 кві 2009
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)