Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    та без питань.. там навіть хлопцці пропонували якийсь варіант за містом де можна зі своїм мясом приїжатив їхні колиби..

2. Solaris

Solaris Аксакал

Мартіні, ти справжній політик! дав ілюзію демократії а потім вирішив зробити підтасовку!
    так неробиться! якщо нехтів щось міняти то треба було робити так як сказав Тревел..

3. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    На ваших з їздах ще не була, але вважаю, що для просування клубу в маси ЦЕНТР - ПОТРІБНИЙ !!! Біля парку Культури було би дуже навіть непогано. Можна збиратися в центрі, знайомитися з новачками, розмовляти про плани розвитку клубу, а потім колоною направлятися на трасу.
    Як то кажуть - вийти в люди, у людей подивитись і свій показати...( без пошлості ) - І люди побачать, і самим буде набагато приємніше. Повірте !!!
    Я думаю, це краще, ніж десь збиратись у захалусті чисто послухати як мотор гуде і сходити у кущики... Про вас мало хто знає...
    Зрозумійте, Коли люди просто прогулюючись навіть біля того парку проходять мимо, тут раптом звертають увагу на ваші машини, і тупо направляються до них!!! І ходять біля них, дивлячись, ніби на виставці, то так прикольно себе зразу почуваєш... А ще як машини виставлені в ряд, чистенькі, помиті, всі з наклейками... Короче, ви попробуйте...
    А потім можна їхати куди завгодно КОЛОНОЮ ...
    Це моя думка.

р.c. А дівчата на ваші з їзди приїжджають ???

• Подобається Подобається x 3
  4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    tanja, приїжджають! І ти приїжджай дуже цікаво глянути на твого Гольфа!!! :yes:

5. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    FasT

Дивись на аватарці... :)

6. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Fast, які дівчата приїжджають?

Таня, ти мабуть, мала на увазі, чи є серед членів клубу дівчата, які їздять на зїзди?
    Дівчата є, але вже давно не приїжджають, бо мабуть нема чого їм на ту трасу їздити, там і так деяким хлопцям нецікаво і страшно (бо то смітник) !

• Подобається Подобається x 1
  7. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Борман, Яринка, приїжджала, до речі не раз. А взагальному тема не для цего. Щодо траси і центру є голосування, а також всі хто хотів щось сказати - висловився. Щодо просування клубу краще розвивати теми про візитки, флаєра, прапори. . .
    То: Таня, гарний гольф.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Соляріс, ти шо салату об"ївся? Які в ж%пу підтасовки?

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    вже пішли ....
    і я не був, але обовязково буду ;)) і думаю що на трасі хоть когось але побачу.

10. яринка

яринка Початківець

VW New Beetle 2.0
    я б приїжджала частіше, якщо б не так далеко...
    в центрі було б класно! я за центр!

11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    обов'язково побачиш ... врулених дачників і здичілих циган, які будуть думати чи то в тебе щось з машини поцупити, чи ти їм всетаки даш свого шашлика скуштувати :hang1:

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    не всі ради шашлика на зїзди їздять, але то таке.... Раз перенесення місця зїздів визване любовю до "мяса" (живого б/ушного і жареного) ...... :dntknw:
    ВАГОМИЙ АРГУМЕНТ. Спору нема.....

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    почитавши дискусії, абсолютно погодився з наступною думкою:
    Всі решта так звані аргументи - порожня балаканина.

14. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    А я, мля, бачу тут лише розбрат, хамство, некоректну дискусію і т.д.
    Де клуб? Де братерсво? Хтось хоче поспорити, це не проблема, хоче хтось похамити, або ж показатись ''остроумним'', форум клубу, як на мене, не те місце! Є голосування, є демократія, подивимся до чого воно все нас доведе. Якщо є думки і аргументи щодо нового місця з'їздів, просив би з поваги до всіх і мене зокрема висловлювати їх коректно і не розводити тут не зрозуміло що!

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а це вже расизм :) давайте збиратися в ресторані Шекспір, там циганів нема... і переіменуємося в Львівський Куклукс-клуб :)

Біля парків цигани певно не тусуються , там тільки мамочки з колясками дифілюють туда-сюда і як побачать наші ультра-тюнені машини, будуть отримувати оргазм і тут же масово вступати в наші стройні ряди

16. Solaris

Solaris Аксакал

ті хто знають хоч трохи юзерів на форумі ті зрозуміють! для себе висновки я зробив..
    п.с. віднови братку пасс він зрадістю підтримає невеличкий флешмобякий ти придумав з юзерами які вже давно вийшли з клубу :)

Останнє редагування: 23 кві 2009
  17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    От якраз ти показуєш себе спрвжнім політиком. Закинув "качку" і з загадковим виглядом обличча сказав "я свої висновки зробив" і все. Правда-неправда - то вже ніхто розбиратися не буде, головне, що сумніви в народ посіяно і всі будуть думати, що адміністрація сфальсифікувала голоси :)
    серед тих, хто підтримує вашу "аферу", таких мало :)

Ось вона правда

18. Solaris

Solaris Аксакал

MARTINI, просто якщо ти нехотів так тверду тих змін то треба було написати адмінка приймає побажання і самостійно вирішує що де і як..

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    оце якраз і називається "підтасовка"

флешмоб цей придумав зовсім не я, а ви з Борманом. Я придумав тільки флешмоб під назвою "Львівський Фольцваген Клуб", який є вже три роки і завдяки якому ми усі з вами знайомі :)

Щодо людей, які ніби-то пішли з клубу, то я не вкурсі про кого ти говориш, зате в голосуванні помітно багато людей, які ніколи в клубі не були і практично всі вони магічним чином голосують за твій флешмоб.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ти так інтенсивно несеш всяку маячню, що я відповідати не встигаю :) Я чітко написав чорним по сірому, що місце зустрічей буде там, де захоче більшість! Що ти плетеш?

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)