Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Робіть хлопці як знаєте.. бо бачу то всьо йде до якоїсь ворожнечі яка мені зовсім не потрібна.. я лише хотів збільшити число одноклубників зарахунок задоволення їх потреб але якщо в цьому ніхто не зацікавлений то я кидають того ровера..
    не забувайте головного - клуб це не тільки форум :hi:

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну а то вже даремно. Якщо заварили кашу, тепер доварюйте до кінця. Пізно тепер спригувати.

Совість замучила? Ну так про це треба було подумати тоді, коли ви організовували в п"ятницю паралельний з"їзд, а не тепер, коли свою думку висловили десятки людей. Цей потяг тепер не зупинити.

3. Solaris

Solaris Аксакал

який нах паралельний зїзд? ти знаєш хто де був після 1900? всі на трасі тому не розказуй мені за парелельні зїзди!
    без коментарів..

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Скажи но будь-ласка, тебе вона не гризе ? Навіщо створювати ілюзії та підтасовки на форумі ? Щоб не звинуватили за безпідставне звинувачення можу кинути ПП наших форумчан, котрі не знають що це за голосування, та за проханням голосували "проти".

• Подобається Подобається x 2
  5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    МАRTINI, що за сепаратизм? Здається, це було не зовсім так :).

P.S. Для тих, хто звинувачує МАRTINI у підтасовці пропоную або вивішати прямі аргументовані звинувачення або факти, або перепроситися. Інакше забаню власноручно за хамство. Особисто мене ображає таке безпідставне звинувачення колеги, в чесності та порядності якого я впевнений.

Останнє редагування: 23 кві 2009
  6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    ДРУЗЬЯ ДАВАЙТЕ ЖИТЬ ДРУЖНО!!!!

У меня вообше ко свем вам недольшое предложение!!!
    Давайте ничего не писать а просто дождатся окончания голосования и посмотрим переносить съезд или нет!!!
    А то я так смотрю на все это у складывается такое впечетления что вближайшое время будет большая СОРРА!!!!:ireful:

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    прости, брате, ми з тобою як маркс і енгельс разом це все придумали :) Але то ітак всі знають :)

8. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    а коли завершення голосування та вирішення питання???,
    тому що неврахувати одну сторону або іншу неможливо як би небуло кількість є немалою та приблизно однаковою якщо звичайно без підтасовок.

9. Solaris

Solaris Аксакал

десь навіть фотки смішні були того вечора коли все було придумано..

які саме потрібні докази? письмові свідчення тих кому писали в аську з невинним проханням проголосувати за варіант який тим кому писали ніначому незалежить?

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    який в ж%пу паралельний з"їзд? Це була пропозиція урізноманітнити клубний з"їзд!

ось читаєм пост №1884 http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=465&page=189

і ще просто варіант для тих, кому було скучно пост №114 http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3485&page=12

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я не знаю, які в тебе є докази, але якщо ти звинувачуєш адміністратора форуму в непорядності, будь-ласка постарайся підтвердити свої слова, це, як на мене, дуже серйозне звинувачення.

12. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Scirocco, якщо люди, яким "хтось" щось писав, дадуть згоду на опублікування імен, то ця інфа тут з"явиться! Я впевнений! А так, це поки конфіденційно.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я лише повідомив декого, що поки вони тимчасово з якихось причин не мають часу на клуб, клуб може переїхати. І між іншим то далеко не останні люди, голос яких особисто мені важливий, ті, хто із нами з перших днів, а не якісь там зальотні. Це називається не підтасовка, а інформування. Я ні за кого не голосував,тільки за себе. Я не фальсифікував ніякі голоси, все чітко видно, хто і який варіант підтримує. Більше того, якщо хтось вважає, що його голос не там, де треба, він може відмінити свій вибір і переголосувати ще раз.
    ініціатори про це не повідомили
    саме такий , паралельний, тільки не в ж%пу, а в парк. Хто вискочив в останній день з ідеєю переносу з"їзду? Хто приїхав на з"їзд не куди завжди, а в парк? Це добре, шо людям невпадлу було з траси до вас пізніше під"їхати, а то би було взагалі посміховисько з двома з"їздами.

14. Solaris

Solaris Аксакал

Орест, давай так! якщо мартіні нікому не писав щоб голосували за той чи інший варіант то можеш мене забанити на постійно і я більше не прийду..

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Слухай, друже, не тупи і не перетворюй свою ж затію на цирк. Те, що я комусь щось писав, це не значить, що результати голосування підтасовані! Ти взагалі бачиш береги? Так, я повідомив про це голосування трьох людей, які його не бачили і попросив проголосувати. Нікого ніхто під дулом пістолета не заводив в будку для таємного голосування, ніхто ні за кого не ставив голос, не погрожував вирізати родину, спалити хату, звільнити з роботи чи знищити бізнес. Ці троє людей - це далеко не чужі клубові люди, вони з нами від перших днів і їх голоси я вважаю важливими.

Повторювати все це більше я не збираюся.

Тому давай так, якщо не припиниш брехати про "підтасоване голосування", то твій бан буде виключно на твоїй совісті.

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    з цього місця детальніше, будь - ласка.
    Я думав тут всі рівні... хм-м...

о це вже справді цирк!

17. Solaris

Solaris Аксакал

Добре, повідомив.. Загальні спостереження.. проголосувало троє людей які по великому рахунку до зїздів не мають ніякого відношення.. давно не приїжджали, не зявляються на сайті, з інших міст і взагалі вже давно не є власниками VW. Ти як адмін мав би це врахувати якщо так печешся за добробут клубу і сам би мав врахувати ці моменти. Є звичайно багато і новачків які не були на зїздах взагалі, але чомусь вони проголосували за те щоб змінити місце, питання чому? Думаю це теж варто враховувати.
    Звичайно це добре що ти їх враховуєш.. але чи клуб повинен жити минулим чи може треба дививтись в майбутє, може не варто аж так розраховувати на тих які колись були активістами, а зараз їм цей клуб може бути і нецікавим. Може саме зміна місця зустрічей дасть свіжий поштовх і натхнення для тих хто ще не був на зустрічах, але з тих чи інших причин не зміг приїжджати.

Просто якщо адміністрація не готова до якихось інновацій і не готова вести клуб до розвитку, то мабуть варто видалити дану тему і забути про цю розмову взагалі, а не товкти воду в ступі і розказувати що є якісь життєво важливі члени.
    Для мене це виглядає саме так, для тебе і для кожного на цьому форумі воно може виглядати якось по-іншому, мене це не хвилює. Бану я не боюсь, мене не раз банили за переконання :)

• Подобається Подобається x 2
  18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тоді тим більше, які нафік підтасовки? Брєд повний. Підтасовки, це коли КІТ голосує ТАК, а в результатах він серед НІ. Або коли зареєструвалося N лєвих людей і з відкріпними талонами голосують за Януковича. А обзивати обсолютно прозоре , відкрите голосування підтасовкою то треба бути або немудрим, або спеціально мати на меті очорнити клуб і адміністрацію. Ще можна, звичайно, помилятися і потім визнати це, попросивши вибачення.

подвійні стандарти просто зашкалюють :) Ти що маєш всіх за ідіотів?
    ті, хто щойно зареєструвався і ніразу не був - мають право голосу, а ті хто цей клуб починав , ті не мають?

Може... А може навпаки? Люди розійдуться бо попити пива в парку можна і без участі в АВТОМОБІЛЬНОМУ клубі...

вірогідність того, що переконання неправильні, звичайно ж, не допускається... "Всі кругом неправильні, один я тут переконаний кльовий пацан".

19. Solaris

Solaris Аксакал

MARTINI, піду краще попю чаю ніж той брєд читати, в мене є класні пиріжки :)
    Всерівно буде так як скаже адміністрація.

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    накінець вїхав.!!!

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)