Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    голосування показує реальну картину думок людей, я раніше їздив кожного зїзду але зараз гнати авто з Дублян стало трохи накладно для мене. Я також підтримую думку про те, що ті хто вагається їхати чи ні незавжи вибирають варіат "їхати".
    Парк є дуже хорошою альтернативою для траси за МРЕв, там збираються ішні клуби неодин рік і я думаю що вони задоволені.

• Подобається Подобається x 1
  2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    а я вважаю шо траса все одно найкращий варіант.

І ше рас говорю - нафіг демократію з форуму.

П.С. Тобі з дому дальше їхати на трасу. Амені з дому дальше їхати до парку.

3. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    ООО, бачу помалу криза від недоїдання мяса проходить, та й алкоголь святковий потихоньку вивітрюється. Нарід до сонця звикає. Зявляються чудеса дипломатії, дописи "жовтими колобками" закінчуються. Всім ріспект і уважуха. Виявляється розумні люди.
    Знаю, що легше когось переконати, ніж самому змінити думку на речі, про які здається знаєш краще від усіх. Але переконаний, що якшо ситуація напрягає і ти не можеш її змінити, то треба міняти до неї ставлення!!!
    Так шо мужички, перестаєм бути впертими, гарненько думаєм і проводимо зїзд в Карпатах.
    Особисто я за постійну зміну місця проведення зїздів, тому, що реально, від часу коли я зареєструвався в клубі (вересень минулого року), пропустив десь 3-4 зїзди, і якшо чесно з кожним разом на них все менше бажання приїжджати, (інколи приїжджаю, тому що на хаті ше скучніше, бо по ящику Шустер і компанія),а якшо ми тут ше похамимо один одному....
    Полюбому треа щось міняти, і якшо не місце то хоча б формат...без змін "0" розвитку, а стабіл то на цвинтарі, тіко ями добавляються, і надгробнічки. Сорі за мій чорний юмор, але ми самі себе туда заганяємо.

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Solaris, а ти на голосування подивись і зрозумієш про який розподіл говорить Маrtini. . . Я підтримую варіант про 3-тій з'їзд біля парку чи ще десь там для ''просування'' клубу. Слава правильно казав, це розбрат, який характеризує нас з не найкращої сторони! Пропоную єднання і примирення!

5. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ну та то вагомий аргумент :) може зробим зїзди десь на твоїй вулиці всі будуть їхати до тебе шоб було ще ближче :D
    шутка конєчно.. але реально шо робити тим хто живе на топольній!!!
    точка 1 парк
    точка 2 траса

Останнє редагування: 24 кві 2009
  6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    не про то йдеться. А про то шо Miha каже шо йому далеко тому він незавжди хоче їхати. А в парк мені буде далеко тому і я незахочу їхати і шо тоді? Шо слова Miha є важливіші ніж мої чи мої важливіші його. Не в тому справа делеко чи близько бо всім невгодиш. Я ше раз повторююся шо траса це як на мене найкраще місце для авто клубу. Для клубу ботаніків парк напевно більше підійде.

• Подобається Подобається x 2
  7. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    якщо більшість голосів за парк то хай так і буде
    не придумуйте
    і скажіть до якого числа голосування
    чи мартіні буде чикати до судного дня поки більшість проголосують за трасу:music:

8. Solaris

Solaris Аксакал

1. центром ми задовільнимо нетільки проблему Міхи в доберанні але і багатьох (про це писала Яринка) інших оскільки центр є центром і зі всіх районів туда близько..
    траси немає! є вулиця північна на якій просто їздять туди сюди люди! хочеш більш менш гоночного колориту треба збиратись в черлянах то хоч не дорога загального використання..

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    здорова думка, яка вже не вперше тут прозвучала, я був би за. Традиційні п"ятниці лишаємо на традиційному місці і додаємо нові п"ятниці із новим місцем зустрічі. Більше народу - більше зустрічей :)

10. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    я вів до того що далеко але і нецікаве місце стало.

це пишуть і інші --наприклад (Drapula), що і хочуть довести, про трасу можна домовлятись у форумі.
    звичайно якщо вирішиться що все таки траса то це неозначає що хтось небуде приїзджати по можливості.
    ідея голосування є вірною.

11. Solaris

Solaris Аксакал

ідея вроді і непогана але якщо врахувати що ти та ще група людей так тримаєтесь за трасу то дійсно вийде розбрат якийсь бо будуть 48 процентів приїжати в парк в одні дні а 39 процентів приїжати на трасу в інші.. 2 клуби на базі однго форуму :D
    P.S. клуб це нетільки форум!!!!!!!!!!!!!!

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А із трасою ми задовільнимо не тільки Тревела, але й тих, кому на трасі цікавіше.
    а парк напевно приватного використання...
    Мені до парку їхати 15 хвилин, а на трасу 25-30, та мене та дорога зовсім не напрягає, як правильно підмітив Марк, доїзд до місця з"їзду - це своєрідна частина ритуалу. Ти їдеш на автомобільний з"їзд, то уже проїдься трошки своїм автомобілем! І на трасі ми нікому не заважаємо, ніхто не заважає нам. Проводимо час так, як душа ляже. Нікому нічого не демонструємо, не намагаємося доказати, а просто спілкуємося між собою і зі своїми автомобілями.

Урізноманітнити якщо треба, то можемо так і зробити.

А от зимові з"їзди, можливо, в парку проводити буде краще, ніж біля МЕТРО.

13. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    А от і я ! Мені взагалі фігарити з Янева :) Але якшо їду на з'їзд, то з міста і пофіг куди. Нарід, а може спробуєте організувати один з'їзд біля парку, а потім , оцінити те місце ?

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    По висловлених думках ініціаторів перенести місце зучтрічей в парк видно, що основний аргумент - далеко їхати.
    Я вже писав свою думку з цього приводу, що для мене доїзд - частина ритуалу зустрічі, і меня проиємно проїхатись на з*їзд, не вприрається в +/- пару км. Парк- взагалі майже біля мого дому, і мені це не подобається. Я кайф отримую, коли на своїй машині їду, ввечері, пустою частиною міста, не по роботі. Далеко їхати - для мене смішний аргумент.
    Але то таке.
    Не подумали, що Львів великий? Потрібно враховувати, що люди живуть не тільки близько до центру, комусь на трасу ближче їхати, а хтось взагалі не захоче пхатись в центр в п*ятницю ввечері, бо за робочий тиждень він вже остогид. Траса все ж більше настроює на п*ятницю, кінець робочого тижня і відпочинок.
    А як в нас появиться через півроку багато нових членів клубу з Сихова, зроблять своє голосування, тоді що? На Санта-Барбару перенесемо місце з*їзду?
    Особисто в мене траса останніх пару років асоціюється з ВВ-клубом. І я реально не розумію необхідності і не бачу аргументів для зміни місця зборів.
    Ви що, реально думаєте, що в парк більше людей буде приїжджати ніж на трасу? Хто хоче бути з клубом - той приїде куди завгодно, а кому "далеко їхати" пару км, то він і в парк потім заб*є приїжджати.
    Випереджуючи питання, чому мене давно не було на з*їзді, скажу: я ше не закінчимв проект з своїм корчом, і не хочу показувати його клубу в незакінченому стані. І старожили прекрасно знають, шо раніше я непропускав жодного з*їзду. І за деякий час я закінчу машину і знову постійно буду на з*їздах. Хоча, шо робити на з*їздах в парку - мені не ясно... Заглохне та тєма. Приїдуть на перших пару з*їздів, потмі почнуть без машин приходити пива попити за столиками, а згодом і сама ідея автоз*їздів потухне, бо нема там шо робити і непідходяще місце для автоклубу.
    Подібне сталось з тюнінг-клубом, коли перенесли місце зустрічей в пузату хату. Старички, які піднімали клуб і збирались для того, шоб потриндіти на автотематику, подивитись на машини один одного і вирішити якісь технічні питання - забили і перестали їздити. А молодьож приходила випити пива, поїсти...на автотему забили, пустопоржній триндьож, показуха, коротше переродився той клуб. Хто пам*ятає олд-скул тюнінг клуб, той знає про шо я кажу, і чим він тепер став.
    пи.си. а ше прикольно, шо за зміну місця з*їздів проголосували два наших одноклубники з Тернополя, які ніколи на з*їзді не були)) і ше купа людей, яких я ніколи в очі не бачив на з*їздах.

• Подобається Подобається x 3
  15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    особисто для мене питання їхати чи не їхати не полягає в тому "ближче чи дальше". Я їду на з"їзд , коли маю таку можливість. Тому мене скоріш за все можна буде побачити і на дальніх , і на ближніх з"їздах. І думаю таких багато

ну це ж не я почав

16. Solaris

Solaris Аксакал

давайте тоді робити зїзди в черлянах тим кому зараз близько на трасу буде тоже близько тим шо з городка тоже.. атмосфера відповідна.. релакс і свіже повітря ше бульше і чистіше ніж на на вул.Північна.. ну і головне ритуал доїзду :D
    я як хочу поїздити вечірнім місто беру і їду а не чекаю на ритуальний доїзд..

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Мова про те якраз, що не варто переносити з*їзди туди, де комусь ближче. В нас є місце з*їзду, ви хочете його перенести. Аргумент - бо там далеко. А мій аргумент - що комусь далеко, а комусь ближче. І взагалі це як на мене не є причиною, по якій приїжджатиме більше людей.
    Я теж катаюсь містом, коли маю час і настрій, в своє задоволення. І їдучи на з*їзд така прогулянка мені вдівічі приємніша.

18. Solaris

Solaris Аксакал

та зрозумій що людина незнає що їй чекати на тому зїзді! а ппертись невідомо куди невідомо за чим більшість людей немає бажання.. а так зїзд близько приїхав чи навіть проїздом заїхав подивився сподобалось лишився.. тай не тількив доїзді справа а в якості зїзду!
    аргумент "що бдуть ходити без машин і пити пиво" то я як хтів випити пива то за мною заїжали одноклубники без напрягів, схочуть пити будуть пити.. інша справа шо курити на трасі зручніше :pardon:
    аргумент "хто хоче той приїде куда скажуть" вважаю трохи безглуздим якщо рухатись в сторону розвитку а не простого підтримання життєдіяльності клубу..

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Мій аргумент "залишити місце зборів там, де воно було з початку заснування клубу". А "їхати туди, де скажуть" - це більше подібно на твій.
    Чесно кажучи, маю великий сумнів, що люди, котрі ніколи не їздили на з*їзди на північній, почнуть їздити в парк, бо туди ближче. А от те, що при перенесенні місця зборів клуб втратить частину аудиторії, яка стабільно збиралась на північній, є набагато більш імовірним.

20. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Переголосував...

Був - "Утримуюсь",тепер проголусував - "НІ".

Чому був утримуюсь - подумав якщо зїзд буде в центрі - зможу прийти без машини,(відстань що до центру що до траси в мене однакова,недалеко),випити пива і.т.д.,але вчасно схаменувся прочитавши допис Марка #114,ми АВТОклуб,а не клуб любителів пива і як давніше писали на дівчат біля парку заглядати...
    І насамперед я в клубі щоб поговорити про автомобілі своєї улюбленої марки,отримати пораду,підказку.
    А пиво я кожен день можу випити з друзями біля себе в парку.

І головне,не розумію для чого зїздами біля парку притягувати нових одноклубників,для чого рекламувати клуб?,комусь з того вигода(з організаторів голосування)?
    Я хотів знайти і знайшов клуб в неті,і всі в кого Г1,Г2,Г3,Скірокко,Корада,Джети і т.д. і вміють користуватись інтернетом вже в клубі,кого ще треба?,мажорів на нових Туарегах і Пасатах?

П.С. не був ще жодного разу на свому Г1 на зїзді,тому що салон і трохи кузов в не найкращому стані,не охота показувати,але решта все ок.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)