Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Кехе-Кехе. :mocking:Дуже приємно це читати новачкам... Якщо ми вам не потрібні, то нахрена тоді ви мені ( нам )???...
    Я в шоці...

2. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Не перекручуй моїх слів,і читай уважно все повністю!

Ти ж знайшла клуб не через парк...

Не в обіду,з твоїх слів... - ти вже щось вагоме зробила для клубу?:pardon:

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Причем здесь ЭТО!!!:shok: Поверь мне (насколько я знаю
    tanja [​IMG] является членом ГОЛЬФ клуба,) " и щось вагоме зробила для клубу" для своего наверно что ДА!!!
    С таким подходом,скоро будет :bye2:

Останнє редагування: 24 кві 2009
  4. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Тогда скажи мне при чем сдесь это -
    ???

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Таня, не ображайся! Механік не те мав на увазі! Річ у тім що всі ми були новачками, і я їхав перший раз на з'їзд у свій час і як сьогодні пам'ятаю доїзд саме на ПІВНІЧНУ, і те що було 4 машини і всі були вже знайомі, а я пробував вклинитись (виходило погано), але нічого. . . Мені клуб цікавий і потрібний і тому я тут, а тим, кому він нах тре і пох куда їхати оце вже повір! Це й мав на увазі Механік!

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    в захист Механіка. Малося на увазі шо кому треба той і знайде ане нафіг нових членів. А tanja неправильно все зрозуміла або навмисне перекрутила тому отримала тверду відповідь.

7. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    Вибач якщо ображаю,але мені здається з того всього ,що я тут прочитав тобі просто в прикол з "кимось" посваритися люди ж говорять що не проти інших місць-

"здорова думка, яка вже не вперше тут прозвучала, я був би за. Традиційні п"ятниці лишаємо на традиційному місці і додаємо нові п"ятниці із новим місцем зустрічі. Більше народу - більше зустрічей"

чому б для початку не попробувати так?

• Подобається Подобається x 2
  8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Mexxxanik, ти не рахуй і не розказуй хто що зробив а роби і рахуй що зробив ти!
    Таня про клуб якраз дізналась біля парку..
    якби таке писав Тревел чи хтось з старіків нічого би н казав..

Діма, я вже нераз писав в цій темі що так як вирішиться так воно і буде.. я ж не проти зустрічей просто треба якось це затвердити і прийти до якогось рішення..

9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    сорі, Мар"ян, а що саме дивує? я там вроді конкретизував по максимуму... все вроді всім зрозуміло, Соляріс і Мартіні навіть по +1 зацінили...
    не розумію, що саме ти маєш на увазі

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    так, давайте не будем тільки піськами тут мірятись :) Кожен робить для клубу чи бере від нього стільки, скільки хоче і може

11. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    це означає, що якщо я намірений приїхати на з"їзд - я будь куди приїду... хоч в іншу область (сорі, що повторяюсь)

12. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а ти пости попередні читаєш? наприклад мій № 84???

13. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Цікаво.....
    1. Я , наприклад, дійсно зацікавилась клубом біля парку.
    2. А вам новачки потрібні тільки для того, щоб вам щось корисне зробити ?
    3. Взагалі-то в мене чоловік працює директором автосервісу і магазину біля нього, має багато знайомих в цій сфері... , в будь-якому випадку на даному форумі захочу і зможу допомогти лише 2-4 людям. Кому саме - писати небуду.

• Подобається Подобається x 1
  14. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Это я наверное в это время писал свой № 90 :D

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ось! зібралася собі міні-бандочка і вирішили шороху наробити на рівному місці... І цікавить очевидно їх якраз своя вузька тусовка, а не клуб

16. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Рахувати не гарно,тому цього і не роблю.

До чого це?,Мене обурили ці слова,які натякають на те що щось зробили для клубу -

17. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ну що ми за люди? ще 70 постів читаю не то, щоби "порожнякових", а дуже неприємних і трохи зайвих і маразматичних (ну точно не потрібних). вже і новачків "зацепили".
    ще раз повторюся!
    1 і 3 п"ятниця - траса
    2 і 4 - парк

переваги -
    1) не буде роздору і маразматичних сварок на рівному місці;
    2) хто куди хоче, той туди і буде приїзджати;
    3) в мене мала доця і багато різних справ іноді (як і в більшості учасників форуму), тому не завжди є МОЖЛИВІСТЬ потрапити на з"їзд в 1 або в 3 п"ятницю. а от так часто виходить, що є можливість і час в 2 і 4 п"ятницю. СУТЬ: БАГАТО ЛЮДЕЙ ЗМОЖЕ І БУДЕ ПРИЇЗДЖАТИ І ТУДИ І ТУДИ!!! (особисто я буду по мірі можливостей приїзджати і на трасу і в парк)!
    4) НОРМАЛЬНЕ РІШЕННЯ І ВІДКРИТИ КАПОТ, ПОГУРКАТИ МОТОРОМ (ТРАСА)
    І ВІДПОЧИТИ В ПАРКУ НА ЛЮДЯХ БЕЗ ГУРКІТУ І КАПОТІВ (як наприклад писала ТАНЯ, ЯРИНКА, та багато інших) З НОВАЧКАМИ, ПОГОВОРИТИ НА НАЙРІЗНОМАНІТНІШІ ТЕМИ І ТП. (ПАРК)

5) ну якщо багато хто думає, що "парк" дуже скоро "зав"яне" - нема питань - є ще 1 і 3 п"ятниця!!! ніхто нічого ні в кого не забирає!!! і не розколює.
    6) хочете вірте, хочете ні, але БАГАТО ЛЮДЕЙ БУДЕ ЇЗДИТИ І В ПАРК І НА ТРАСУ, якщо зараз не "допишуться до принциповості".

в чому проблема? та хай собі хто хоче - їде на трасу, хто хоче - в парк, ЦЕ Ж НЕ В ОДНУ І ТУ САМУ П"ЯТНИЦЮ, А В РІЗНІ!!!

адміни, можете поставити, як Травел писав, без демократії, 1 і 3 - траса, 2 і 4 - парк! і ніхто нікого не буде бакланити, а по сему ТЕМУ ЗАКРИТИ ДО "КРАЩИХ" ЧАСІВ ЯК МІНІМУМ ЧЕРЕЗ РІК.

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Тогда и сам такого не пиши!!!
    Solaris хочет сказь что,еслиб не былиб они тогда возле парка,тогдаб она не узнала про наш клуб,и не зарегестрировалась,и не узналоб где дешевли зделать свои диски!!!

19. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ура! у нас буде і траса і парк. хто проти???

то буде означати, хто каламутить воду в нашому озері. всі хто хоче мати трасу - буде її мати. інші - будуть мати парк, а для більшості - можливість побувати і там і там!!! так як з"їзди в різні п"ятниці, а не в одну і ту саму в один час... і по здоровому глузді заважати накладок у з"їздах і розколів НЕ БУДЕ

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Да впринцепи ни кто,все за только каждый это преподносит по разному!!!

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)