Зміна об'єму двигуна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Topol, 3 жов 2006.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Зміна об'єму двигуна

Чув я за таку хню. А скільки така заміна коштує? (не враховуючи ціни гольфа і перегонки машини). І чи можна пригнати наприклад 4 гольф, або 5 на документи другого?

2. Fly

Fly Active Member

можна через одну модель вище
    тобто 4 чисто теоретично тобі стає
    Але шас вже є закон шо кузова молодші 8 років гнати не можна, вот так

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Пасат 2,8 ВР6 авторитетно заявляю 12 л траса, 18 л місто!
    Одна з причин чого я такого не купив.

4. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

з якого числа діє той закон???

5. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

ту Sciroco::
    непиши пожалуйста расход топлива двигателя 9А, станеть он на гольф1??
    скока нада денег на все ???

6. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

скільки я взнавав, пробивав канали, прораховував всі витрати і т.п. і в кінці кінців дойшов до того шо це все діло вийде лиш на 1000 дорожче ніж продати стару машинку з маленьким мотором (їх беруть бо бенза дорога) і купити собі на порядок краще авто з відповідним мотором. як і зробив.
    а якшо вже міняти мотор то так як Орест каже - 2 літри з карбами dellorte і шоб тікі на драгу ганяти. там розхід як в БМВ 750 буде.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

9A зі стандартним вприском споживає 12-14 по місті і 8-10 по трасі (за умови Гольфа, на пасаті більше, бо він мало не вдвічі важчий)

9А з впуском, описаним мною вище на Гольфі їстиме 14-18 по місті і десь біля 12-13 по трасі. Десь так, як стандартний ВР-6 З різницею, що їде так, що ВР-6 не бігав близько.

Тепер про ціну. Велике сорі за дезінформацію, але першим дезінформували мене. Впуск у повному комплекті коштуватиме 680 доларів. Ціна, вказана вище, без комплекту, в який входять усі приводи, насоси, радіатор, патрубки, фільтри і багато іншого. Установка коштуватиме не більше 50 доларів, бо все продумано і зроблено для простого монтування на машину. Думаю, що можна самому. На запитання, чи не задорого, власник того чуда сказав, що якщо самому варити колектор та купувати карби вийде 900-1000 зелених.

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Привіт Всім!!! :hi:мене цікавить одне питання:у мене стоЇть двигун RF1.6 з карбом 2E Джетта кінець 1987р.(блок 1.8,так на ньому вибито).Чи можна той двигун переробити на 1.8 ,якщо можна то що для цього потрібно?Дякую.

9. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    мдя...
    прошло три роки...
    але тему підняли...
    Будьмо ))

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    скажи яка сторінка (може і пропустив тему).

11. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    мене ото цікавить взагалі ідентифікувати шо у мя стоїть ! як то зробити ???

12. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Теоретично написано у книжці тюнінг двигуна,а мене цікавить практика може хтось робив такі переробки.:dntknw:напевно потрібно звернутись до виробника VW.Фару я вже замовляв зі складу виробника))))))

13. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ыыыыы. коленвал, поршня и вродибы шатуны другие, и всё

14. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
  15. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    vitOK дякую може маєш більше інформаціЇ,був-би дуже вдячний.Мене цікавить без розточки блока,я не хочу з нього витиснути максимум,просто блок 1.8 чомусь, а об"єм двигуна 1.6.(хотів би зробити з нього 1.8) по можливості,все-таки трошки по тужніший.

16. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    нема там розточки. просто всі хто описував процес робили капіталку і точили на перший (чи ще якийсь) ремонтний розмір. я незнаю чи шатуни на 1.8 та 1.6 однакові, тобі треба поміняти коліно та поршні (на 1.8 вони вроді нижчі трохи), ти на тому форумі порийся, там багато хто з 1.6 зробив 1.8 і відписав про те. бажано ще зчеплення поміняти, якщо утебе 190 мм, але як бюджет обмежений то можна і так поїздити.
    ще як варіант - заходиш в elcats (http://www.elcats.ru/), знаходиш свій двигун, знаходиш двигун 1.8, RP та RF здаэться дуже схожі, порівняї їх по деталях

• Подобається Подобається x 1
  17. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    але май на увазі що якщо ставиш нові поршні треба проточувати двигун під їх розмір, не вийде просто тикнути поршень замість старого

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)