Мартіні, ударку не повезу, многа новічкофф))) паламають))))))))))))) ггГг))))) І прапор мабуть не візьму, нема мані(((( Шкода... Таня, окей! Пишіть! ;-) Саш, а з тобою я думаю ми зранку в пятницюі до з"їзду будем заправляти мені пічечку в машиночку))) Якшо ти звісно зможеш і я ))))) А пивко потім з мене=) Народ, я так бачу цього разу пасатіки поприїжжають Б3 Б4, мені вже не скучно буде)) гГг))
На рахунок прапора - було б дуже добре, яки хтось допоміг вирішити з цим питання. А ще краще два. А то я й так у Луцьку один їжджу по ньому з атрибутикою клюбу, впроваджую і тут рух. а з прапором - час від часу погнати і прогнати було б дуже добре - хай дивляться і заздрять, якщо не хочуть в клуб вступати.
Люди, а погодка-то не в нашу користь.... http://www.gismeteo.ua/city/legacy/?city=4949&shift=2 Що робити ???
погодка дійсно не ахті, тож шашлик і опеаір доведеться відмінити. Правда якшо збудеться прогноз того сайту, то ввечері у п"ятницю буде хоча й зимно, зате без дощу
Саш ты не прав!!!Насколько я помню я небыл на съездах то силы 2-а или 3-и раза,так что не только гольфоджетти!!!!!
На рахунок погоди - не вірте всяким сайтам. У нас в Луцьку на сьогодні грози передавали, дякувати богу нормальна погода. хмарно з сонцем. Правда той дощ уже реально заї...в. Є одна пиркмета: машини на з*їзд не мийте.
Да, ну і я ще буду з дівчиною. Так що, хто має ноиер в небесну канцелярію - позвоніть і попросіть погоду))))))))))))
і не кажи.... в мене така біда - тільки вимию свого тазіка, так одразу ж і дощ піде, в найкращому випадку через день-два
О кальянчик буде.... я точно приїду))))) а на погоду нема чого зважати,я от з Тернополя буду спішити ,головне щоб поменше папарациїв було*гаїшників з фотіками* а то з тими штрафами.... а нарахунок кальянчика то я спробую незабути свій теж)))