на рахунок папарациків - не бентежся. Хіба що з радаром будуть стояти, а візири зараз юридичної сили не мають, поки не приймуть регулюючий закон. Тіпа мають стояти стаціонарні. Їх відмінили, особливо після того як по ТСН показали заправку, яка їхала здається зі швидкістю - 40 км/год
Ти незабудь свій теж, бо хз чи чийсь буде))) гг)) Оупн еір перенесем на сухіші часи, бо сирість/вологість хоч трохи для барабанів - це піпєц))) Написал же "восновном" =))))) Я так зрозумів, що незважаючи на прогнози синоптиків має бути багацько народу! Клас!
насчет отменили визиры- это зря , сегодня ехал по кольцевой от Зеленой к Городоцкой- стояли в синей 9 и снимали( Пасека- Зубрецка)
нє -нє. Я питав не одного гаїхшника - відмінили, а правильніше призупинпли закон про використання до врегулювання того ж закону. Я ж в мєнтовській лікарні працюю, то і знаю. А це що знімали - то може собі в карман. Коли в нас податкова ходила по базару і штрафувала всіх підряд. Давали номери рахунків на які платити штраф. Як потім вияснилось - рахунки були їхні приватні і взагалі вони вже в розшуку..........
Та пох погода, я припруся! З боєм виміняв денну зміну, щоб попасти. Їду від податкової. . . когось підкинути, провести?
привіт усім (новачкам і старожилам) мене звати Роман, зареєструвався 2тижні тому і зрозумів, що попав туди куди треба
Привіт і моє вітання!) ну і вартувало би вже якийсь презентабельніший нік поставити) Чи він в тебе такий не випадково? Сорі, якшо помилився)
Щодо ніку Куліч має рацію. Почитай правила, зокрема розділ про ніки (беззмістовний набір символів). Людям до тебе якось треба звертатися. Сімсімсімшість - не найзручніше звертання.