Привіт Фольксваген клуб! Довгий час спілкувався з ROS і вирішив зареєструватися в клубі. В даний час в пошуках ВВ Поло. Приймаєте в клуб?
Привіт всім! Мене звить Володя) Сам зі Львова))) Маю залізного коня Гольф 2 Дизель 86р. отримав його від покійного діда( в дуже орошому стані! і намагаюсь його трохи удосконалити))) нажаль ще прав немаю( але за то до їх отримання маю час на удосконаленя своєї машинки! попав до вас з українського клубу гольфоводів) надіюсь приймете)))
Привіт всім любителям і цінителям VW! Приємно що у Львові є клуб Volkswagen. Радий буду вступити в ваші ряди!!!
Приємно бачити поповнення в рядах!!! Заходь будь як вдома, ну і в п'ятницю раді будемо бачити на з'їзді!!!
Великий привіт всім,всім,всім!!! Також недавно приєднався до ваших лав! Дуже приємно, що існує такий сайт, а добрі люди дають поради, допоможуть!:D Постараюсь як найшвидше приїхати на з'їзд!
Привіт всім! Мене звати Ігор, приєднався до форуму сьогодні! дуже класно, що існують такі форуми! В принципі зараз їжджу на ВАЗ-2103, але якраз зараз планую продати його і купити Golf або Jetta 2. Дуже радий приєднатися до цього форуму!!!
привіт всім я з БУчача Тернопільської області , дуже хочу в ваш клуб .......буду радий якщо приймете )
Привіт всім фанатам VOLKSWAGENa! Хочу приєднатись до вашого клубу! Якщо ви не проти? тоді я буду на зустрічі на наступну п'ятницю! Звати мене Андрій буду радий з вами познайомитись давно вже збирався приєднатись до вашого клубу!