Я думаю ця пятниця і є наступною... Хоча як подивитись Нарешті я завтра буду на зїзді і був би особливо радий там бачити Chefish'a i leopold'a А, ну і новачкам вітання... як вони тільки знаходять цю тему!?
Я також новий в цьому клубі,привіт всім хто пам'ятає мене після останнього з'їзду!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))
Пишу від свого товариша(Ромко), який довго недружив з компом. Його авто: Джета 1989р/в, на літо буде малюватися. Остальне напише сам! На наступний з'їзд приїде зі мною!!!
Всім привіт!Я Вова тоже новенький в клубі...хочу попасти на зїзди але ніяк не виходить...але думаю скоро вирвусь...
Привіт!!!! Привіт усім! Став щасливим власником автівки Венто 1,9 турбодізель. До цього катався на Рено Лагуна і також був активним членом клубу Рено. Машиною більш, ніж задоволений. Росхід солярки смішний. гадаю, що влиюсь в колектив. Досить тісно пов*язаний з ремонтом авто, хоча працюю програмістом :D. тому, прийміть в свої ряди.
назва теми, звичайно, оригінальна))))))))))))))))))))) ну то якщо хочеш побачити сьогодні ще одне венто 1,9 турбодиз- точно приїзджай сьогодні на з"їзд!!! Ще одне венто я тобі там намалюю)))
Привіт усім! я теж новий тут на форумі. Недавно пересів на VW. То ж вітання всім! Можливо вдасться колись і на з'їзд який попасти - буде видно. І... хочу наклейку клубу
Привіт,ти попробуй приЇхати на з"Їзд:1.отримаєш наліпку.2.вселенне задоволення від знайомства,нових друзів,і відчути що ти є власник VW.Оце є клас.Давай.
Я здається тут самий новий сьогодні, думаю треба відмітитися, познайомитися. Шокований, що не знайшов цього форуму і клубу раніше, тому що на autoua.net читаю/пишу ще з 2001 року, але все пошук місцевих активістів авто там був безрезультатним. Якимось чином через той сайт я сьогодні і попав сюди, і дуже радий )) Ізджу на білому пассаті Б4 1995 року, універсалі, тому що на аватарці. Тюнінгом не займаюся, аби відремонтувати її вчасно завжди часу/грошей вистачало )) Ага, звати мене Віталій, працюю в НАН України на Козельницькій, а також займаюся продажем комп'ютерної і спорідненої техніки )) Ось