Слухай колєго та ми певно один одного знаємо я там же (в приміщенні НАН України) 3 роки працював в ТзОВ "Юсофт". Живу на енергетичній а машину на козельницькій на стоянці тримаю.
Shaggy, дякую за привітання, приємно тут бути )) Ще й тьозку знайшов з білою машиною хехе )) DEMO, можливо і знаємося з вигляду )) Я там вже 4 роки працюю, машина щодня десь під будинком. Правда я в самій НАН України і працюю, тому особисто з фірм, що орендують приміщення, мало кого знаю... але бачитися напевно десь пересікалися )) Тож треба таке )) Тепер буду на стоянці виглядати КІА Черато )))
останній допис дворічної давності, з того часу багато новачків, але жоден тут не відписався! Новачки, агов! давайте сюди, будемо знайомитись
Ну тоді буду першим. Якщо чесно, не бачив цієї теми. Катаюсь на пасаті В3, якого взяв минулого року,до цьго була Рено Канго, хоч і свіжіша машина, але набагато гірша за мого В3. На з"їздах мабуть не побуваю, нажаль далеко, але хотілося б.
Всім привіт. З 12 років їздив на ГАЗ 24. Скоро рік як пересів на Г2. Тепер на Волзі навіть страшнувато. Мріяв їздити на дізелі (в сусіда така була). І от 1999 заробив грошей і купив (то окрема цікава історія) таку машину. Правда не натішився бо через 3 місяці продав. Продавав волгу і Г2. Скоріше звичайно купили гольфа. І от через 12 років мрія збулася. На зїзди поки що немаю як приїхати, але емблема клубу на задній дверці присутня і одноклубникам блимаю.
Цієї теми не бачив, ну нічого)))) Всім привіт, Дмитро мене звати, катаюсь на течику 4-му аля мультиван
Ще ні, буду дітей вчити їздити. Хто навчиться на "Волзі" то можна зразу на категорію"С" здавати. До речі "Волга" ще батькова в доброму стані, мало що бачила
Всім привіт, я Ігор, катаюсь на Гольфі 3. Також цієї теми не бачив раніше. Мартіні, мож приклеїти цю тему на горі вітки "Клубне життя", щоб не губилась
Погортала тему і побачила, що мене також нема у списку достойних! А я ж новачочка! Отже так, я - Чортопхай. Відносно релігійна людина, ніколи б не купила червоного авта і ненавиджу всіляких дурнуватих прибамбасів на сталевих конях, ну, там, типу накладні вії на фарах... Люблю заливати сала за шкіру, але не люблю, коли таке роблять мені. Чіпляюся до кожного новачка в клюбі з претензіями, щоби він приїхав на з"їзд, і хочу, щоби всі жили дружно. І найголовніше - маю хлопця - Гольф V Варіант і ще пригорнула одного трансв... Транспортера 5. Страшно їх люблю, причому з взаємністю