А можна ліжко біля вікна? Я простір люблю ))) А Ти, між нішим, також не представився в цій темі! Міг би-с написати пару слів ))) Але класно тему реанімували!!!
Всім привіт! Мене звати Володимир, вже досить давно тусуюсь в вас на форумі , правда тихенько =), зайшов сюди коли хотів купити свою першу машину , то мав бути scirocco mk1 '79 ,але нажаль , чи на щастя , не склалося. Тому тепер катаюся на golf 2 mk2 1.6 td вашого одноклубника з міста Рівне. Юра дякую за допомогу і за машинку :D.
А можна ще і мені VIP-ліжко біля вікна???Я хочу біля Чортопхай, щоб мати з ким рентген робити :D Май нейм іс Elza. Охарактеризувати можна двома словоми - обезбашенна оптимістка.... Люблю каву, гори, лижі, машини, VW-клуб і всякі екстримальні штуки...але найбільша любов мого життя- червоне феррарі класу VW Golf III
Мене звати Роман, але можна і diesel (бо так прописався в клубі, року 2012, місяця вроді травень). Чому тут?, - бо люблю VW, і вже 14 років маю біляву кохану "кльопу", котра не дає спокою. Про неї -- п'є дизель, серце об'ємом 1,6 корочче нічого особливого. Внаслідок палкої любові та експлуатації ми шукали щастя в мережі інтернет, і з тих пір ми потрапили в клюб.
Всім привіт. Я Андрій, Golf 2. Я їжджу на мерсі віто і ше деколи на цітроені ц1 - а деколи лежу під Крайслером вояджером))) Але я ВВ - голік і я нахрен заснував цю тему - тому продовжуєм знайомитись)))
Приєднаюсь до теми. Мене звати Роман. в сімї Passat B4 ще з 2003 року, в клубі з березня 2007 року. пару раз бував на зїздах. загальна атмосфера дуже подобається
Усім одноклюбникам величезне вітання!!! Звати мене Валерій, можна Валерко і так далі))) Родом я зі славетного княжого міста Володимир-Волинський (звідси ВВ =)) що на Волині. Тут я здається з вересня місяця року того шо 2012 і мав бути останнім в історії людства. Розтинаю простори України по ВЕЛИЧЕЗНІЙ кількості ям на VW Golf2 з малееееньким двигунцем 1,3, і черпаю корисну інформацію з цього чудесного клубу по доведенню авта в хороший стан. Вірю, надіюсь, сподіваюсь потрапити на з'їзд!!!