Зачикай пока дороги полатають. Саме ліпше приїжай на перший літній зїзд буде мангал, сємкі, сосиски, нульовка....
Із задоволенням би з усіма познайомився! Оце сьогодні ганявся до Львова то думав що у Великих Мостах лишу половину машини))) Від саого Володимира до Жовкви одна суцільна вибоїна!!!!!! Тому буду чекати кращих часів для мандрівки на з'їзд...
честенько в Нововолинськ катаюсь. в Мостах - декілька кілометрів першої передачі і горбів, а в основному 60-80 їдуть. Ями страшні і зубаті, за дорогою стежити і навіть музику не послухати. як доїжжаєш до Льова, то хочеться зразу в автодор їхати і фізично показувати їм, як тобі сподобалось їхати :D
Всім привіт. Мене звати Юра. я замовив нову джетту на Алексі, так що, мабуть, найближчим часом приєднаюся до Вашого клубу.
ааааааааааааааааая вже облизуюсь, ніяк на неї не можу зібрати кошти,доречі бензин дизель?, давай опиши в розділі наші авто, яку заказав, яка ситуація, як і коли буде, бо нове поло седан я мав, але джета це прагнення
Бензин, 1,4 122к.с. МКПП 6 комплектація Прайд(правда без мультируля але з датчиком дощу/світла+мудре дзеркало заднього огляду). Має приїхати орієнтовно до кінця цього тижня - але судячи з погоди на дворі, мабуть вже на наступному тижня. Як приїде - обов'язково сфоткаю опишу. Розкажу про муки вибору.
ти не нявкай, ти в нас заднтопривідний, а отже кігті ненагастрені маєш, і взагалі я бачу в тебе сьогодні настрій когось потролити, візьмись краще за нашого Шуюмахера
KIT дякую, я десь так і подумав. Доречі, мені вже подзвонили з салону, що пригнали мою машинку. Думаю за тиждень/півтора маю бути на колесах
Я собі уявляю цей свербіж в однім місці вітаю в клубі. Дуже цікаво буде слідкувати за твоїми враженнями від машини починаючи від воріт автосалону. Обовязково відписуйся тут і почастіше sent from my Galaxy SIII
всім добрий вечір! Звати мене Володя. Недавно придбав caddy. Так як машина перша то запитань виникає багатенько)) Надіюсь на ваші корисні поради та радий новим знайомствам!