Доброго дня всім. Іншої теми де представлятись не знашов, тому пишу тут. Мене звуть Олександр. На ваш форум потрапив випадково, почитав трішечки та вирішив затриматись. Так як я із східної України, мені насамперед цікаве саме спілкування. А там подивимось, може ще й фольца купуватиму
Якщо цікавить трьоп - звернись до пастора Аделаджі у Києві, він тебе радо вислухає. А тут тим, у кого немає VW робити нічого..
НЕ ПОГОДЖУЮСЬ! Ну як так можна?! Чому 1 людина псує враження про весь клуб? Я довго мовчав, але блін, ну скільки можна всіх бакланити ні за що? То вже похлєще Артьома Донєцкого, чесне слово...
О! Таке відношення поки я отримував тільки на одному російському авто форумі. Красно дякую, мені вже є що з чим порівнювати!
+ = Dementia praecox («преждевременное слабоумие») Ну б*ть, хіба то, можна якось по іншому трактувати? Поясніть, хто знає, може в мене лижі не їдуть, га?
Оппа!! Радий що моя тема ще живе. Всім мир!!! AlexSt - Привіт, вливайся!!! ( до речі мій директор теж з Бердяньська ) І до модерів : змініть нарешті мені цей дурнуватий автомобіль який згорів ( в підписі chrysler voyager ) на нормальну шестьорку ауді з якою я вже місяць )))) ( про модерів шучу )
дядько ти собі гониш,я на 3-брюликах їжджу ,але це нічого не означає!,і мене зі зїзду жодного разу не вигнали , хоч приїжжав і на форді,і на опелі,і на сеаті,і на вагені!