О. Постараюся вже 7го листопада з"явитися) На скільки я зрозумів то вже буде зимовий час і буде з"їзд біля метро?? так?=)
Ну да!!! )) Приїжджай, я сам лише раз був на з'їзди завжди якісь приколи і не виходить! (( А в тебе Б3 не універсал 1990р.в.?
Доброго всім здоровя! Радий долучитися до власників VW. Маю надію завтра приїхати на зутріч і познайомитись з людьми в обличчя. "Мєсто встречі ізменіть нельзя !!!" Чи багато буде народу?
Приїжджай. Кросс-Поло це просто красота! А хто буде - побачим, як писав Борман: ''нехай буде інтрига''!
Помаранчевий не актуально, тому чорний. Хоча замовляв помаранчевий, просто треба було ще довго чекати. Але зараз вже би не оформив кредит, тому ще заканало.
Я шас на компі на роботі, а фотки маю на ноуті на хаті, ще обовязково виставлю, так шо звиняй, або приїжджай сьогодні.отака тіко чорна, і інші диски
З гордістю провозив цілий день по м. Червоноград клубну наклейку... Я перший в Червонограді хто має таку... Велика подяка Мартіні за саму наклейку і Демо за її доставку