Можливо, я не зовсім чітко висловився, а саме - не мав на увазі твою підозру, щодо неадекватності водія, проте бляхозневаження в цілому з твоєї сторони проявилось. Якшо шо, то у ФБ на В1 там, якраз простору нємєрянно для виплеску емоцій та цькування бляховодів ))))). @Pavlo_B5 велкам, втягуйся, роби тему про коня свого. Дякую! Тре собі зробити, це найдешевше, що знаю. Тут на форумі не один є, а кілька людей, що таке можуть зробити, але думаю, що рекомендувати ніхто не буде, бо комусь хтось подобається як майстер, а комусь ні. Щодо діагностики, то я би казав так: - ходову перевірити на одному та іншому СТО чи в майстрів двох різних. Це не є дорого, але знатимеш реальний стан. - далі електроніку і контрольні точки чи виявлення помилок можна продіагностувати ваг-комом. Приміром, я собі купив його, але єдине що можу, то пошукати помилки і стерти їх у разі можливості. Більш глибший аналіз по даних що дає ваг-ком не зроблю, бо ще не вивчив. - ну і більш глибше рити, вважаю, що немає змісту при умові, що авто працює норм. Але так, як то свіжокуплене, то тре замінити масла/фільтра і ремінь ГРМ з роліками, якщо він не першої "свіжості". В себе ГРМ не міняв, бо він майже новий.
Дякую за пораду. Вже записався на декілька СТО, щоб чітко визначитись, що першочергово потрібно по машині.
На бляхах єдине що потрібно то перевірити все і якщо "ще потягне" то нічого не міняти. Так само як ромко з ременем грм зробив І будеш робити по мірі того як все буде відвалюватись... як в Ромка патрубок (і бажано щоб відвалилося десь в лісі по трасі в карпати, де до ближчого сто 20км) (Рома ти просто під руку підвернувся, звиняй)
Машина не перша, і я звик, щоб технічно авто було близьким до ідеалу(до цього авта були на укр. бляхах). Хоча, як варіант, розглядати можна, якщо цінник буде за межами реальності)
Нічо, всьо нармальок. В тому, то й біда шо більшість бляховодів так вважають і такого принципу дотримуються, через що і відношення до тих корчів таке. Сарказм канєшна прийнятий, але по факту був в Кум'а, та й не тільки і висновок, шо ремінь свіжоміняний, авто було в правильних руках, навіть резина вся нульцева Нокіан. Багато описувати без потреби, бо виходить, шо кожен хвалить свій город . О тут, то вєрнякова правда, бо "бляхи" ламаються частіше, ніж їх однотипники однолітки "українці". П/с/ коротко повім вам таке... якось на стоянці, шаманю патрубок інтеркуллєра, котрий вирвало. І тут підходить двоє знайомих (ЛАДАводи), на обличчі радості повні щоки, і тут один видає наступне: "... во!, якби ти їздив на Гольфі свому, а не на бляхах, то би ти тут не стояв з піднятим капотом..." Звичайно, що я його нахуй не послав, але далі наводити якісь сумбурні припущення чи утопічні аргументи йому не було цікаво.
В тому то і проблема, що це банальна правда. Машина напів легальна, не твоя. ремонтувати не своє, а сусідове/братове/кумове/знайомого я не буду точно. Інша сторона медалі, що в будь-який момент з прийняттям якихось законів ти тої машини можеш позбутися і це власне і є ризик, тому вкладатися немає сенсу.
Твоє твердження варте на існування. Але не слід рівняти всіх під одну лінійку, бо (для прикладу): - якщо не вкладати в коханку, то вона тобі не дасть! Отже, тоді навіщо заводити коханку, котра не дає?
Зауважив дві цікаві речі... В Авто на польських бляхах -де має бути прикручено часом є приварено. В авто на литовських бляхах там де має бути прикручено часом є приклеєєно. Однозначно що з прибалтики авто йдуть у набагато гіршому стані ніж з польщі.
Дуже хороше порівнняння автомобіля на бляхах з коханкою. Це та річ якої ти можеш позбутися в будь-який момент. Знов ж таки будь-які вкладення мають бути обдумані. Вкласти рівно стільки щоб дала. Відповідно і ремонтувати рівно стільки, щоб просто їхала. А укр.номера то як жінка, вкладаєш постійно, бо воно твоє.
Польські бляхи, наші бляхи....який фіг - ви ж за кермом авто і ви ризикуєте як своїм здоров"ям, життям і т.д..., так і оточуючих. Ніяка бляха не дає гарантії, що у вас щось не відвалиться))) Тому всерівно вкладати гроші в ремонт потрібно
Шег, а де гарантія, що твоя жінка не чиясь ще?)))) Шютка Є такі, що ніби і "твоя", але вкладень не роблять)))