ЛЮДОНЬКИ ДОБРі, панове старожили і знатоки, а є якіь наклейки "клюбу" чи просто наклейки в клюбі? Якщо все ж таки така радість присутня, то де можна це побачити? Бо маю невелички "ганч" на капоті (ще німецький фріц десь спіймав камінь) - скол фарби, розміром в 1 копійку, хочу чимось заліпити, перемалювувати весь капот щось мані не дуже хочеться.
Оо, це болюча тема, якраз новачки (незалежно чи відмітились тут в темі) хочуть ті наклейки, а вони, йой який дефіцит, якщо тре прям вже. Переважно, людоньки сі скидают і друкуют си ті наліпки, коли сі назбирає, тойво, достатньо бажаючих наліпити си таку наліпку (адмін сі ділив файликом .pcd жеби дизайн був однаковий ну і шоб пару наліпок залишалосі у нього для майбутніх поколіннь - нє вєм чи, власне, такі сі лишили в кого).
нєєєєєє...я туво просто сі спитав, я не вимагаю- дайте ми наліпку, бо м вступив до клюбу)))) якщо нема, ну то нема, ніц з тим не вдієш.... доведеться щось шукати на БАЗАРИ...
Гляну сьодня, якщо залишилось до подарую, а як нє, то черкни свій мейл, скину в корелі і на Феніксі собі зробиш, хоть стопітсот штуків.
Про наклейки говорим тут Наклейки А по твоїм сколам юзай 3д дирки - 3D Funny Bullet Hole Car Decals Motorcycle Scratch Car Stickers Decoration | eBay Велкам ту зе клаб )
Привіт) Знайшов багато цікавого, чудовий форум, сподіваюся пораджу можливо щось комусь а хтось і мені)
Доброго дня усім форумчанам. Щойно зареєструвався. Я від недавна на вишневому Volkswagen Golf III 1993р.
Трохи не тренд... по наліпках, хороший чоловік Ромко той що дизель з цифрами, мені колись сперзентував, за що йому дяка велика, але від часу і хімача з керхером вона трохи вже розлазиться також би обновив... і чогось дуже мало є помічених машин у Львові, а деякі з тих що є, відхрещуються і морозяться: що за наклейка не знаю, з такою купив, і тд, розяснювальні роботи проводити треба при продажу і не стидайтесь, клейте на свої коні розпізнавальні знаки! ото написав
Я тільки за, вступити в ваші ряди, і допомагати при можливості, про які наклейки йде мова ваг группа?
Всім салют) я Дімон ,новенький ,недавно купив собі VAG! Щось пока стісняюся троха бо пока мало кого знаю (а точніше нікого!) !!Їжджу на гольфі 2-му 1.6.бенз.1985р.мкпп-5ст) надіюся приймете мене в клуб!!!)
Всім привіт. Мене звати Василь. Вже третій рік катаюсь на т4 двиг. 1.9( в планах т4 2.5 тді). Як попасти на зїзд? Де проводять? З клубних *старожилів* не знаю нікого, так що приймайте новачка)))
Як говорить практика з"їзди планові давно не актуальні. Намагаємось проводити таки з"їзди по пятницях, планово перша і третя пятниці місяця. Наразі локація - "Арена Львів". Точного місця допоки немає, десь там знаходимось, бо часом парковки зайняті. Взагалі всі обговорення переважно проходять в Телеграм-каналі Львівський VW Клуб То ж долучайся, будеш вкурсі. Також намагаюся дублювати повідомлення про з"їзди в тему "Обговорення з'їздів". Але в телеграмі можна швидше дізнатися)