Всім привіт! Мене звати Славік. Нарешті зареєструвався, маю гольфа вже 2 місяці і на зїзді був і наклейку маю і читаю сайт періодично, а от тільки зареєструвався Цікавий сайт, багато взнав нового і детально про ВВ, зокрема про гольфи, нове оформлення сайту окрема тема, але скажу що дуже файно получилося, адмінам конкретний зачот . Радий буду зі всіма участниками особисто познайомитись на зїзді, а поки що спілкуймось в онлайн-варіанті.
Олег М. Здоровеньки були! Я так розумію ти не на Батьківщині зараз, привіт там всім зі Львова. Приїжай на рідну землю, на зїзд, будемо знайомитись
На рідній землі буваю досить часто. І на зїздах буваю. Останній раз був на зїзді 07 листопада, а перед цим 02 листопада на позаплановому. А ти коли?
Був на зїзді тіки раз, якраз тоді і Drapula був вперше, ще всі розглядали і любувались його новим "CROSS POLO", а я бачив цю мафинку вперше ще на виставці в Києві 1,5 року тому, симпотний кросс, от якби всі моделі робили в варіанті кросс, а особливо моделі в виконанні "Variant", це було якщо не помиляюсь 17 жовтня, тоді ще приїжав першй раз на оглядини "маляр" на сірку в два кольори, гарно получилося! Наступної п'ятниці збираюсь обов'язково на зїзд! Приїжай