Всім привіт! Мене звати Діма. Сьогодні в ночі блукаючи просторами інету,якось мене занесло на цей сайт і я був приємно здивований що в нас у Львові існує такий прикольний клуб по фольцам )) Буду радий познайомитися з новими друзями, поділитися своїми знаннями по VW і взнати багато нового і цікавого. Пишіть, звонить, заїжайте в гості
JimmyMS, і тобі привіт! До речі, на рахунок 'заїжджайте в гості' то вже краще ви до нас на з'їзд (як раз в цю пятницю)! Буде приємно познайомитись!
Взагалі читай на головній про з"їзди... А в п"ятницю о 19-00 на парковці біля супермаркету "МЕТРО", що на городоцькій. Заїдеш і зразу наліво їдеш, там де багато вільного місця) Велкам, радий буду новим знайомствам!
Привіт, Діма! Вітання тут і особисто від мене вітання з класною машиною - гольф NZ. Тепер тут вас як мінімум двоє NZешників - FasT і ти. Велкам!
Ти диви. . . Точно! Брат по двіжку! Тим патче приїжджай буде дуже приємно познайомитись і гольфа твого глянути! ))
Я б не був таким категоричним... Це справжній гігант рейсингу! Дивись по цій ссилці на 4 позицію зимового слалому від ЛТК. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=550
Цілком згідний з Dino_grey, але всі ми були новачками!!! Велкам заходи,роздивляйся,привикай. А от в тему Знаймство з новачками клубу обовязково зайди і представ себе там...