Та можна і цілу хай всім! я хоч і дописи маю, і на з"їзді один раз був але ж поки що рахую себе також новичком. (поки в Shaggy) в більярд не виграю))). сайт - бомба, з"їзд - СУПЕР!!! тепер черга за наклейками. значить венто сірий їздить по Львову з наклейкою ззаді зліва "ДІТИ в машині" - то це я... радий буду бачитись і в онлайні, і на з"їздах і на "дорозі" хай всім! я хоч і дописи маю, і на з"їзді один раз був але ж поки що рахую себе також новичком. (поки в Shaggy) в більярд не виграю))). сайт - бомба, з"їзд - СУПЕР!!! тепер черга за наклейками. значить венто сірий їздить по Львову з наклейкою ззаді зліва "ДІТИ в машині" - то це я... радий буду бачитись і в онлайні, і на з"їздах і на "дорозі" Ау-у-у-у-у!!!! Шо,ні в кого немає???? Ось таку ну от мене ніхто не питав просто назначили і все. ну я особисто не проти.просто останні два тиждні чи навіть ри був сиииильно занятий то на форумі майже не зявлявся. сорі, далі постараюсь виправити помилки.
Всім привіт!!!! Я також новачок маю Тешку другу Каравеллу така напевно одна у Львові вишневий металік з білим дахом ! Получу права приїду на зїзд!!!!
а якби і дійсно започаткувати типу дівчат на VW долучити до форумів і з"їздів щоб прикрасити контингент? і хто нових приведе, за кожну, наприклад +5 ???)))))))))))))))))))) Коту мабуть найпростіше буде - по-перше - не спиться йому по ночах, а по-друге - ВІН ЖЕ КІТ!!!)))))))))))))
Доброго дня! Якщо можливо - то з задоволенням приєднуюсь до Вас! Мешкаю в м.Миколаїв, Звісно бував у славетному місті Львів, дуже подобається місто та привітні Люди - за що Вам - отаке але доля така, що мешкаю на лимані Чорного моря ... Нещодавно придбав маленький VW - але з великим серцем 1,8і - Pointer, Модель народилась у Бразилії на заводі який працює з 1980року. Брав з перших рук у Друга, пробігла 67000км., 2005 грудня - народження. Про себе - Андрій, 37 років, працюю, трошки керую, виховую доньку 11 років, Жінка - філолог; Автозвук та тюнінг - захоплення (такий- який дозволять кошти) останнє захоплення - народило вісімку - http://forum.2108.kiev.ua/index.php?showtopic=12761&st=300, яка зараз у племінника. Маю надію знайти однодумців...
Kronos, вітаю. Ласкаво просимо, заходь, привикай. До речі ''серце велике'' у всіх фольців не залежно від його об'єму! ))