Вітаємо в клубі, от тільки за твоєю ссилкою треба реєструватися щоб фотки глянути. Реєструватися на таз-форумі якось не охота
Щиро Дякую, особливо приємно коли розумієш шо велич серця - не залежить від обїєму... - ой !!! аж самому подобалось!!! завдяки FasT та всім вам... зараз запишу на форумі ваз - (всеж таки не таз) - наче як тіки через реєстрацію фотки можно побачити, поскільки фотки причеплені на форумі.. якщо дійсно цікаво - то з задоволенням повикладую фотки ваза свого на сайті нашої студії зі звуку... Знаю та розумію - що можна зробити навіть все що задумав, якщо воно (зображення, ідея) вже є перед очима - значить - можливо!
Kronos,я так поняв сайт в розробці, закінчиться гарантія попрошу стати консультантом по апгрейту мого драпомобіля... до речі велькам ту клаб
Я не так багато знаю, але що зможу то і підкажу. На сайті вікладаємо свої роботи, автівки, якщо клієнт не проти - то і його автівка потрапляє туди. Я більш практик ніж теоретик тому зараз підтягую тему сабвуферів. По Поніку звісно є ідеї, та дещо розпочав, але не знаю де можна фіксувати процес.
Привіт мене також звати Андрій на форумі я десь 2 тижні. Їжджу на 2 Гольфі 1.6 дизель. Дуже задоволений машиною: надійна, економна, проста в обслуговувані. Оптимальний вибір ціна+якість
Всім привіт! Попав сюди, шукаючи відповіді на різні питання по машині (ремонт, вдосконалення). А ше почитати думки однодумців. Також фанат класичних, стильних тачок, зокрема фольцвагенів (гольфи(в прешу чергу одиничка, корадо, скіроко...)
Куліч, мої вітання. Буду радий познайомитись особисто, а якщо ще чесніше, то дуже цікаво глянут твого Гольфіка! Тому чекаємо на з'їзди!