Сорі,зареєструвався тиждень тому а не представивсяРоман власник VWpassat B4 1996р в моїх руках вже як з 28.05.08р тобто недавно святкував рік як вона в мене і на Україні тай у Львові, безпроблемна машина,навіть не знаю чи зайшов би сюда якщоб не мій фольц тиждень тому полетіли задні стойки,звернувся на вашому форумі допомогли-дуже вдячний.Отож машинка сама привела до вас В цю пятницю буду на зїзді,як то кажуть нехай познайомиться зі своїми побратимами по мотору і по кузову
А що ж ніхто не казав, що тут є сторінка для знайомства? навіть ніде знака не бачив поки в*їжджав)))))))))))))))). про сайт я знаю давно. Скажу, що сайт - класний, чудовий і найкращий в усій Україні!!!!!!!!!! звати мене Роман.Фельдшер-акушер. Працюю масажистом. Лікуємо спини. Живу і працюю у Луцьку. У Львові іноді буваю. дуже гарне місто. правда сам на їжджу, можна заблукати.)) В мене Пассатіж 91 р.в покищо g60, але з вашими порадами скоро він буде двохлітровий. Дякую всім!!!!!!!!!!! якщо десь і буваю грубий - вибачайте, такий вже я є, зато такий один, більше нема.
я теж не бачив цієї теми.... отож я Назар власник VW Passat B3 GL 89 р. Цея АГРЕГАТ в мене порівняно недавно з 27.10.08.поки багато пробдем не було з нею. сайт особливо форум подобається дізнався багато нового.)))))
Дуже приємно. Дякую. Планую бути, але Львова добре не знаю, якщо друг погодиться поїхати зі мною. В принципі хвалитись нема чим, але хоч людей побачу. Ігора Кору я вже бачив, то я уяваляю, які там "дівчатка" будуть.Заодно гляну на мотора і накінець побуваю в Краївці. ХЛОПЦІ!!!!!!!!!! Підкажіть, де є той бар ресторан, де з*являєтьсчя привид молодої дівчини.І яка там легенда-історія. Розказав тут одній панні, а легенди не знаю і хочу її туди завести. Романтика, блін....
Та ладно... чим хвалитися... В мене тимбільше нема чим хвалитися.. головне компанія хороших людей=) Ігорко хотів побарабанити, то може я свою ударку привезу, постукаєм, якшо погода файна буде))) Криївка... Зара будете з мене сміятися, але я Львівякнин і не був там ше ніразу)))))))))))) ггг))))))))))
А побарабанити - це як???? і вибачаюсь, все-таки правильно криївка, а я не так написав. А те, що компанія хороща - то це зрозумів з сайту і дописів. всі культурні, виховані і освічені люди. І що головне - свідомі українці, яким не байдуже майбутнє. Це видно з дискусій на різні теми. Адже в спорі народжується істина. Наприклад, була дискусія по медицині. Я для себе вияснив, що треба працювати так само як працюю (без ціни на послуги) і ставитись до всіх одинаково, а то довбуть мене всякі - став ціну, став ціну, не менше 50 грн. так що, як кажуть поляки - БАРЗО ДЖЕНКУЄМ!!!!!!!!