ой ,народ дякую за файний сайт!!!! шкода що я не зі Львова)))заздрю Вам) дуж вдячний за цікаві теми і розумні дописи) надіюсь спрацюємся з деякіми хлопаками і дайбОЖЕ заїду до вас на збори)
Я куди їхати ? Хто буде їхати з району Нового Львова , В. Великого чи Сихова ? Короче з тої сторони ? Щоб самій не було скучно ... Та і незнаю куди точно...
Ну з Сихова дійсно багацько народу приїздить, в тому числі і я. Правда не впевнений, що в цю пятницю на з"зїд поїду з дому
Елементарно... я з сихова їду, по луганській і на В.Великого. Можна зустрітися по дорозі і проведу вас до місця зборів))) Взагалі з"їзд на драг трасі біля МРЕВ ДАЇ. Вул.Північна. Їхати на метро по городоцькій і за мостом направо буде вказівник на МРЕВ. Далі прямо прямо прямо і знов наліво на МРЕВ по вказівнику і там до упору прямо поки нас не побачите=)))))
Я також буду проїзджати кільце Зелена-Луганська і на В.Великого і ... на трасу. Хочу знову попробувати двигун(трохи накрутив). П.С. Якщо небуде дощу!!!
як проїхати нарід, зареєструвався недавно. хочу усіх побачити і себе показати, але намалюйте хтось мені на карті схему проїзду і закиньте в приват, дуже хочу попасти на зїзд. наперід вдячний ПС САЙТ просто бомба
Ось вулиця Північна на цій карті http://mapia.ua/#zoom=16&lat=49.83054&lon=23.94134&active_tab=categoriestab& далі думаю зорієнтуватися не важко А взагалі іногородніх скажімо можу зустріти біля залізничного вокзалу , а делі поїдете за мною
м-да, особливо я по цій карті зорієнтуюсь....Якби ще знаки на ній стояли.... Ігор, я до тебе наберу, забереш. Ок?
Ок, будеш в наших краях - дзвони. Залізничний вокзал всі знають? Я буду там 18.30, на парковці зліва в самому кінці, біля пацаватого кіоску
знаю де лиса гора і Високий замок. Планую спочатку на В.З. там і залишу машину, а далі Пішкарусом по місту. І під вечір приплити до машини. Де вокзал - не знаю, а тим більше пацаватого кіоску. Якщо не знайду - буду бити в дзвони
з високого замку спустишся , виїдеш на Городоцьку і прямо, прямо, прямо до вокзалу. По дорозі спитаєш, будь-хто скерує
а якась посвята для новачків є?))) я планую підїхати,але маю троха справ в області постараюся встигнути до 19.00.. а то до якої десь буде ? щоб я знав коли найізніше підїжджати можна...
Ага, старічки не відмовляються коли новачки привозять по ящику пива Шучю, головне щоб приїхали. Бува по-різному. Хто до 21 а хто до 22. Якщо дощ - то завжди людей мало і відповідно розїжджаються швидко. Але на моїй памяті ще ніразу не було щоб небуло жодної машини