Отак... кріплення відломане, і отам кусок по середині весь вибийтий.. нема його... І далі все в тріщинах... Всередині ребро жорсткості вигнуте і фарба кришки подерта, нажаль на телефон фоткав і не видно...
Зроби дві речі - пошукай Туарегів по району, це вже не такий розповсюджений звір, а дріфт малолєтки організовують тільки в своїх районах. А по-друге, Туареги переважно їздять нові. Нові переважно їздять на гарантії. На нарантії переважно їздять ремонтуватися на Алекс. Тому заїдь на Алекс і пройдися по кузовній майстерні - 4 дні якраз добрий термін для шансу застати його там. Навіть якщо невдало - попитайся в майстрів, лиши телефончик..
scirocco, Так... дійсно "Алекс"... 100%... дякую!!! А вони дозволять переглянути хто і шо в них ремонтував по кузову??
Бабло перемагає зло. Якшо не поможуть в столі замовлень - говори з менеджером кузовної дільниці або з майстрами.
Страхують то все але рахують 10% зносу в рік, тому авто старше 10 років коштує 0% від початкової вартості. Вибирати страхову треба по виплатах і бажано своєчасних а не за тим ,що дешево і беруть всіх. Бачив один сірий Таурег на стоянці за заправкою Укрнафти між двома Шуварами, правда на польських номерах і без явних пошкоджень. Дійсно Туарег то виявляється рідкісне авто у Львові, за тиждень ще побачив тільки одного і то чорний.
Я не думаю шо це поляци... Вони хороші і відповідальні люди. То наші гопачелли-кепачнікі 100% які приїхали перед кобітами повирісовуватися))) Доречі, батько їздив сьогодні на Алекс, питався... з часу аварії до сьогодні сірих таурегів там не було... нажаль, а може і на щастя, якшо він ше досі битий ганяє)
Відстрілювати "бикоту" можна і без ліцензії, але за певними розцінками.... Кого зацікавило може ознайомитись з прейскурантом в "Кримінальному кодексі України"
Кароч з тим питанням нічого не вирішиться вже... Так шо є прохання до одноклубників! Якшо хтось буде десь на шротах, попитайтеся скільки там мені задній бампер коштуватиме, ок?? Бо спеціально сам не хочу їхати... Буду вдячний!
Якщо номер ще актуальний, то я напевно можу тобі допомогти знайти по номеру адресок на каго зареєстрований. треба пиши в приват або на аську
Foma, прочитай троха уважніше)) Це не та машина, як вияснилося згодом... Тема з цим вже закрита... Повернуся до того шоб хось якшо буде десь на шроті запитали мені про бампер)