Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є Пропоную зібратися 9_06_06 о 19-00 на трасі драгів за МРЕВ як і минулого разу. Це якби нефйормальна друга штрих зустріч. Хто буде?
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є Привіт всім, хотів попасти на зустріч в п"ятницю, так сказати познайомитися та нажаль незможу через термінове відрядження в столицю, нажаль... Блін, як то кажуть, плануй не плануй, а все одно вийде ***!!!
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є ото дурне співпадіння, 9 числа ж відкриття чемпіонату о 20:00, гмм так цікаво подивитись, але певно все-таки пожертвою футболом і постараюсь прикотитись на 19
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є Я бы сказал перенести куда-то. Так как на страссе будет ГАК проводить уборку территории, поскольку там 10-го числа будет второй етап чемпионата Украины по драг-рейсингу
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є Ну і шо.. ми тільки зустрінемось і поїдем кудась. Або візьмемо швабри і поможемо попорохотягати іпозамітати трасу )))))))))))))))))))))))))))))
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є Постараюсь заскочити до вас на годинку (бо на довше не можу :-( ), просто щоб привітатись і познайомитись.
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є було прикольно! а ше змогли поспостерігати за скаженими ланосами Юрко дякую шо організував!
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є Та не такі вже ті ланоси і скажені, просто водії ґуми не жаліли. Я не зовсім організував, я просто хотів людей наших побачити.
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є А ще там були ВАЗи - Тріка і Вісімка, які теж не дуже жаліли коробки, двигуна, гуми. Зате виглядало досить ефектно. А взагалі задоволений від спілуквання з просто хорошими людьми. Сподіваюсь, що наступного разу приїхати на зустріч зможуть усі і не прийдеться організовувати щось на зразок цієї.
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є а ланоси таки скажені, правда не всі, алише два, троха недобре себе почував, коли вони почали біля нас свої віражі вичуджувати.... шкода шо не вдалось продовжити нашу зустріч на каві, но нічо, зате подивився футбол =)
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є але ви ше незнаєте як вдалась основна зустріч! чекайте на паро слів і фоторепортаж!
Відповідь: Зустріч для тих, хто не п"є та думаю добре вдалася зустріч... а ти міг би вже і пасплєтнічять на форум : )))))