Зуум тиску масла

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GVM, 7 кві 2012.

1. asus

asus Початківець

golf2
    150% гарантії міняй масло.місяць тому теж була така проблема - заміна масла і все гуд!!!!

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Звідки стільки процентів? У вас однакове масло було ?

3. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    розвивав і 3200 але не надовго треба було переключатись все добре...

4. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Сань , масло різне ,але у нас все масло га..но !

5. GVM

GVM Active Member

другий день їжду поки все добре,правда не багато,десь 50км,масло тільки міняв...:nea:

6. GVM

GVM Active Member

7. GVM

GVM Active Member

міряв тиск в вголові,при 2000-2200 об. 2 бар

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Датчик спрацьовує коли тиск менше 1,8 бар при 2000 обертах. Якщо ти кажеш що 2 бара в тебе при 2200 то запасу в тебе не так вже й багато. Пропоную залити присадки грам 150 ліквімоллі і забути про цю тєму. Гірше не буде.

9. GVM

GVM Active Member

доречі спрацьовує на горячому моторі...

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я тобі те саме вже 3тю сторінку пишу. На горячу масло стає рідкіше і маслонасосу важче нагнати потрібний тиск. Присадка згущує його трохи.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    А який тиск на ХХ. якщо міряв на горячому двигуні то 2 бар- нормальний робочий тиск....Значить тоді проблема була або в маслі або шукай глюк в електриці

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Саша якщо насос в нормі і зазори на колінвалі, розпредвалі, гідриках в допусках - то навіть на веретьонці буде тиск. А так воно в комплексі... трохи двигун зношений і трохи масло погане. Загущувачом масла можна трохи порятувати, але не вилікувати.

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А я хіба щось інакше кажу. Так і є. 20грн і порятувати. Але якщо автор хоче вилікувати то фпірьот - 1000грн мінімум :)

А да, зовсім забув додати. В новіших двигунах цей датчик на 1.8 бара взагалі забрали щоб не харив. Лишили тільки той з нижнім тиском.

14. GVM

GVM Active Member

Тиск заміряли в голові викрутивши верхній датчик...сказав майстер що заміна датчика...+масло х...я і може бути фільтир...

15. GVM

GVM Active Member

До того всього епоміряв щей компресію, в кожному циліндрі по 12+-. казав майстер що манометр з рук вириває...

16. GVM

GVM Active Member

Якщо то датчик то який треба купувати по кольрах,бо в мене коричневий а в магазині сказали що коричневих не існує...

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Куйня! Мені теж так в багатьох магазинах казали, поки в Сигналі на кульпарківській не купив. Можеш сміло плювати в лице тим хто каже "не існує". Датчик на 0.3 бар. Але є одне але (читай нижче)...

цей коричневий датчик тобі нахер не нужен. Я тобі вже мільйон раз повторив що в тебе спрацьовує датчик верхнього тиску на 1.8 бара. Білий. Міняти треба його.
    Оскільки ти мене не слухаєш то напрягатися писати в цій темі більше не буду. Удачі.

18. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Прочитав тему і згадав, була в мене 3 роки назад така саму гуй...я, поміняв той датчик і все стало ок! А на сервісі вже пропонували залишати машину і розбирати мотор))

19. GVM

GVM Active Member

Таке саме пропонували... поїхав до колєги в ходорів все помі ряв і сказав попередній діагноз заміна масла і датчика...а дальше 60 км...якщо не поможе датчик...:morning1::morning1::morning1:

20. pumpik

pumpik Новачок

passat B4
    перевір датчики в мене через них все масло втікло hans prace це фуфло

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)