Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Бaгaтo щo мiняе твiй чaс... Вaгa тa рoзмiр дискiв, резинa, aсфaльт, пoгoдa ну i сaмa вaгa мaшини... Мoжнaiи бiлше нiж 1.5 секинди зкинуть.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Ну мoже не 7 a 7.1... aле нaвряд чи, нa aвтoдрoмi прoвiряв... Додано через 47 хвилин Пo пaсспoрту 8.4...
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? To Vovka: сорі, не проїдемся ми з тобою завтра, бо в 7.00 ранку відвалюю в Київ на 4 дні, на з*їзді мене не буде. Якось другим разом.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Завдяки цій темі я вже знаю, з ким п`ю пиво в неділю-понеділок
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Шкода. Якраз була б треніровка перед драгом в Луцьку в цю суботу.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Markell а ти в scirocco виграєш чи програєш ? Я сьогодні з ним проїхався, і програв І він ше казав що крутив всього до 6000.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Марік програвав десь так само як ти нині. Так що хз хто з вас буде першим
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Чоловіче ну що ти плетеш? Я вірю в скидання часу, але не 1.5с.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? 514rabbit, що ти лиєш в бак??? Додано через 4 хвилини по паспорту KR має 8,5 сек. а що може бути дивіться тут
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Нє, поки шо не слажиласс...а я чекаю клапан шоб ставити голову (ти знаєш яку).
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Я готовий, в любий час. Але зразу говорю - в мене вже не 1.4 а 1.6. Їде трошки краще також готовий до реваншу з тобою
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? Квотер за скільки? Реванш зробим як тіки голову перекину-питання тижня-другого, ніяк клапан не привозять.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? ого! Без питань, тільки моя машина наразі теж на ремонті - дтп кляте.
Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки? 2 Markell , scirocco, vovka так анука просвітіть коли думаєте реванш робити? треба то всьо закінографувати, і на сайт так як скіроко-корадо вивішати. Взагаліто я проти всяких гонок за такої погоди, краще ганяти як відкриється сезон.