Він так само щось може, як команда Черновецького щось робить. Г2 з РФ за 11 сек сотню не поїде. Не треба розказувати басні про то, що 20 річний сток почав їхати в рази краще, ніж його заводські показники. На г1 1.6 двигун був з жоптроніком і мав біля 110 коней це зовсім інакший двигун, як КР і АБС порівняти (обидва 1.8), + вага машини менша за г2.
А ПО ПАСПОРТУ У МЕНЕ ЯКА ШВИДКІСТЬ МОЖЕ БУТИ??1,6тд 1985РОКУ 1vДВИЖИК.. БО ЯКОСЬ ПРОБУВАВ ТО ДО СОТНІ В 18СЕКУНД ВКЛАВСЯ....АЛЕ ТО БУЛО ОДНОРАЗОВО І НЕ ПІДТВЕРДЖЕНО І НЕ НА СЕКУНДОМІРІ...
Не поняв? Чо ржеш? 18 сек я на свому 1,3 розганявся при звіреному неодноразово спідометрі, так що для 1,6ТД вполнє реальна цифра
сьогодні міряв - 11 секунд. можна було б і менше справитись, асфальт мокрий...ще на другій колеса бробуксовували
Це на газі!!!! Роман, якщо буксує гума, ти втрачаєш мілісекунди. Нехочу зрівнювати з своїм авто(зовсім інший тип кузова і вага), але можемо влаштувати короткий драг!!! Місце і час залишаю за вами!!!!!!!! Але класно, коли В3 їде в такий результат, я схвалюю!!!!
та нічого ) настрій був прікольний. уявив собі умови: без секундоміра, без спідометра, без... ну словом дійсно настрій був кльовий...
Ок. в неділю буду - можна буде спробувати))))))))) пі.ся Миттєвий розхід палива показував 45 - 70 літрів!!!! пі.пі.ся. Але Ростиславе - я стріку так не викладував, як Ви вмієте. Максимально було 4,500 обертів
шось ти не то розказуєш, вона якраз після 4 тищ починає найліпше перти, а ти їй передачу переключаєш і при тому сарай до 100 за 11 сек розганяєш... шось не сходиться У мене зараз секунд 30 напевно, може і більше Нині з Городка приїхав з пилісосом в багажніку, славути мене позорно об"їзжали, про обгони не мрію взагалі Розшукується компресор G60!
Я кручу максимум до 6500(інколи), дальше немає потреби, непоїде скоріше. Мотор розкручую до 7200(дальше непускає розпредвал),дуже рідко, потім авто "стає". П.С. Роман, ти бачив тахометр і спідометр. пі.сі. Можу причепити до авто причіп для баласту. ЖАРТ!!!! Давай попробуємо старт-фініш, до зустрічі на вихідні!!!!!!!!!!!!1
Для чого сперечатися до скільки крутити,є графік залежності моменту і потужності від обертів, по ньому все видно. Загалом макс момент іде з 2500-3000 обертів, макс потужність 5000-6000 , більше 6000 іде спад моменту і потужності, тому крутити не має змісту і відсічка спрацює.
В тому то і справа, що я не так бачив як відчував ті оберти і прискорення...лоскотало там - де не повинно було. Для Мартіні спеціально заб*ємо новий рекорд. - Ви сядете за руль, я буду міряти.)))))))) 2 Мартіні. в мене КПП стоїть особливе. навіть тему по ньому створював. після жо-шіісят - з динамікою не зрівняти. щоб не обганяли Славути - зроби подачу повітря не через інтеркуллер, а тимчасово після фільтра кинь напряму. вона давиться з куллєром без жошки спам
уточнюй, не після G60 а після мотора без G60. Там навіть нема сенсу порівнювати ні з чим, сам двигун є дефорсований тому без компресора він тупо ніхіра не може, а тим більше коли тягне за собою цілого універсала обовязково попробуєм той фокус, тим більше шо інтеркулер треба знімати і чистити, там куски апекса осіли напевно і масло. спам - це нав"язливі рекламні повідомлення