Відповідь: аерографія на Жуку Яринко, а ти не думала про наклейки на машину? Малюнок наноситься на спец.плівку. І нею можна всього Жука обклеїти. І змінювати їх хоч щороку ))))) Від аерографії не відрізниш ))) Ось ще декілька варіантів Жужиків, яких ми в Німеччині бачили. До речі, там дуууже багато розмальованих чи обклеєних машин!!!!!! Можна ще на якійсь зустрічі позалишати учасникам афтографи.... І ось що має вийти!
Відповідь: аерографія на Жуку А не хочеш якийсь пейзаж?! Наприклад схід сонця на фоні цвіту сакури, чи нічний Львів...
Відповідь: аерографія на Жуку мда.... пердок на передку може там на багажнику... дупа? ))))) Додано через 5 хвилин пейзаж не хочу. з сюжетом визначилась - скорпіон! мені подобаєтся коли малюнок підкреслює (повторює) форму авто, а пейзаж, найчастіше, її псує...
Відповідь: аерографія на Жуку Все відносно...! Залежить від того як це собі уявити і намалювати! Я думаю бік жука - це те що тре! (ІМХО) А скорпіон нудно, але це знову ж таки лише моє... ІМХО!
Відповідь: аерографія на Жуку я погоджуюсь на пейзаж на темних машинах, бі він тоді ніби відбивається, але на світлій... ну.. це моя думка...