Погоджуюсь що в дорозі може статися будь що але: аптечка необхідна саме для надання першої медичної допомоги (неважливо при я ких умовах). З власного досвіду аптечкою користуюся лише коли необхідно обробити рану(поріз, загнана скалка, забиття) слава богу що для більш суттєвої медичної допомоги вона мені не була потрібна, тому в ній вожу додаткову пляшку перекисі, бинти, мазь для заживлення ран (те що часто використовую). Якщо болить голова то я приймаю цитрамон який не входить в перелік аптечки а презервативи лежать теж в салоні під рукой (бардачок) бо поки збігаєш в багажник та ще й медицинський запах то все бажання в спутниці пропадає. Якщо вже говорити про обов"язкову комплектність аптечки то я вважаю що Російський перелік цілком підходить і + індивідуальний перелік необхідного на думку водія (власника аптечки).
Друзі, допоможіть, біда, бо поспорив з дівчиною, що в аптечці повинен бути презерватив, але ніде не можу знайти перелік мед.препаратів в аптечці, всюди вискакує за 1998 рік. Хоча купляв аптечку, то там був презерватив.
Тут перелік, але за 1998 рік http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0465-98 Але наскільки я знаю, то "резинка" не обов'язкова. Тому що її в переліку немає. P.S. А на що хоть спорив?
не розчаровуйте, бо я так впевнено заявляв, що резинка в описі аптечки є, а тут на тобі. Альбо 10 секунд стрептизу з позором, альбо 1,5 кілограм баранини. Треба список, де резинка включена, бо хочу баранину. Пи/си/ Більше в ашані не буду купувати аптечок, саме вони мене збили з пантелику!
Останнім був держстандарт за 2000й рік. Він дійсний до сьогодні. Презерватив не потрібний і тимбільше не обов"язковий в складі аптечки. А китайці пхають, бо знаю шо деколи він таки потрібний))) http://law.autoua.net/documents/exploitation/56.html
Фотошоп завжди спасає в таких випадках, домальовуєш, видруковуєш і показуєш. З тебе пиво за пораду! Смачного!
Така "кухня" не прокатить, знаючи мене, вона сказала, що доказом буде офіційний сайт ВР або ДАІ, чи документ і попередили мене, що фигли-мигли не прокатять. Кіндеру звичайно дякую за пораду, але жаль, що баранини не буде.
Я страшно перепрошую за те, що посмію вмішатися в тему, де верховодить шановний Kinder, але я би казала довести наочним прикладом, так би мовити, в польових умовах... Щоби коліжанка сама переконалася, що такий девайс - просто необхідний складник аптечки... Соррі, що вставляю... слово...
Та не парся, будь клёвим пацаном, залабай вже той стриптиз і хай ся тіши! Подаруй дівчині свято ёкаламене )))))))
Ріспект і уважуха Весь час тим мужчінам натякай, як то воно...має бути... От, типу, самі не знають... Та ти бачиш, як він не хоче те "свято дарувати" - шукає наполегливо затверджений список Diesel, будь мужиком Не ганьби клюбу :D
Язик мій - мій ворог №1, а китайці : зі своїми аптечками з "рекомендованим" їх вмістом просто не правильні люди, нє шоб взяти і затвердити, хоч в Китаї і напис зробити "для країн СНД" - вже була б отмазка...:ireful::ireful::ireful:
Diesel! Diesel! Diesel! :gamer: :gamer: :gamer: От тепер спробуй знайти відмазку! Коли вже ціла група вболівальників зібралася! А Ти думав, що найстрашніше - це не дотримати слова перед дівчиною :rofl: Ти спробуй Клюб підведи! Так що успіху Тобі під солов"ями! Ну і, як годиться, - звіт в студію! Дозволяємо вже без фоток :rofl: