Audi 100 C3 Avant 1990 by ZVER

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем ZVER, 11 лют 2013.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А бортовий комп лишився? Як думаєш, мені його можна причепити?

Sent from my MB855 using Tapatalk 2

2. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Ще поки не вирішив, але переставити їх проблем не має, просто думаю вони Вам не дуже підійдуть, так як частина будуть білі, частина чорні, якийсь колхоз получається, плюс тут приборка з турбованої S4 з спідометром до 280 км/год, думаю буде не правильно показувати, якщо Ваш спідометр має іншу шкалу. Хіба будете колхозити ще більше і ставити собі весь спідометр (замінивши в ньому поломану шестерню зі свого). Думаю Вам буде простіше на розборі купити б/у не повну приборку з такої машини як в Вас.

3. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Так залишився, в мене в принципі є ціла панель приладів, в якій я замінив тільки механічну частину спідометра, а все інше є.
    Так можна поставити, але це не просто. Щоб її поставити тобі, тут прийдеться помучитися, тому що треба буде замінити частину підрульових переключателів (з кнопками управління БК), прокласти додаткову проводку від них до панель приладіви, докупити додаткові штекери для підключення. Прокласти дріт від ЕБУ двигуном до панель приладіви. Знайти і купити, або спаяти самому ключ для свого двигуна (це така платка маленька з певним набором контактів, яка вставляється в панель)
    http://www.audi100.ru/forum/viewtopic.php?t=14312 - ось як він виглядає, для кожного двигуна і країни він свій.
    Плюс роботи по самій панелі.
    Я планую бути на зїзді цієї пятниці, якщо Ти теж будеш, то можу детальніше розказати, що і до чого.

Останнє редагування: 15 кві 2013
  4. kym

kym Аксакал

a 100
    Така панель як мене доволі рідкісна - вона коротка без тих трьох лівих датчиків.Ще мені на шротах не попадалась. А в некомплктних панелях немає або спідометра або тахометра. а в мене і там та полізла фарба. Як щось вирішиш до дайся чути

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Теж буду планувати приїхати!!! Дійсно цікаво, поставив би собі з радістю. Прокласти проводку і т.д. - не проблема. Зробити такий ключ не бачу ніяких проблем, текстоліту кусок і дорожки зробити.
    Найти підрульовий певно складніше буде))
    Коротше, цікавить дане питання капєц! Треба обговорити!

6. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Буду мати на увазі, а Ваша рідна панель на спідометрі максимум який має? (тобто максимальна швидкість яка на ній).

7. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Я тут трохи погуглив і побачив, що тобі комп з моєї панелі не підійде, в audi a6 С4 вже все кодується не через цю плату а VAG-COM на від міну від audi 100 C4, і відрізняються панелі сильно в середині (ззовні і по габаритам такі самі, але в середині ні). Тому тобі треба шукати цілу панель від audi a6 з кампом і міняти. На зїзді розкажу детальніше в чому різниця і все інше.

Останнє редагування: 16 кві 2013
  8. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Отже прийшла субота, є трохи часу, гарна погода і можна ще щось доробити в машині.
    В мене вже давно десь напевно з рік, півтора була проблема з БК і БСК(БК - бортовий комп'ютер, БСК - бортова система контролю, яка перевіряє багато всяких систем машини в тому числі рівні рідин в бачках і справність лампочок в ближньому світлі фар, габаритах і стоп сигналах і ще залишок бензину в баку), що вони мені не сигналізували, коли мало бензину в баку і БК не показував на скільки ще має хватити того бензину в баку (тобто він щось показував, але якусь повну єресь). Трохи погугливши і розібравшись в електричних схемах дійшов до висновку, що десь на самій приборній панелі губиться сигнал з датчика з баку (саме головне, що він саме по дорозі до плати БК і БСК, так як аналоговий стрілочний показник працював справно). Сьогодні повністю розібрав приборну панель, бо до плати добратися інакше не реально:

Плата БК-БСК (тут знаходяться всі мікросхеми, які і обраховують всі параметри і передають їх на інформаційні ЖК екрани, на наступному фото друга плата) на яку не приходив сигнал з датчика палива в баку.

Розібрана плата, перша частина це головна плата, на якій і пропадав сигнал, а друга частина, це плата інформаційних ЖК екранів БК і БСК.

Добравшись до самої головной плати було виявлено місце обриву доріжки:
    Судячи з місця, обрив був через те, що коли розбирав плату перший раз, за сильно закрутив болт і тим самим переламав доріжку.

Отже пропаяв обрив, зібрав все докупи і зараз вже БК і БСК нормально показують правильні дані. Як то кажуть нарешті руки і до цього дійшли.

Плюс скориставшись моментом замінив і лампочку підсвітки показометра температури за бортом(була куплена лампочка за 5 грн на базарі).
    Кілька фото процесу:

Куплені лампочки на заміну.

Інструмент радянського виробництва і чесно кажучи не дуже призначений для паяння таких малих за розмірами плат :) Але досвід є, тому і ним була перепаяна малесенька лампочка.

Далі буде :)

Останнє редагування: 20 кві 2013
  9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а Мафика цаца, а як гиркає,я давно чекав того зїзду щоб її почути і воно було того варте

10. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Дякую за хороші слова в її сторону :)

11. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Всім привіт, сталося вчора нещастя, якийсь не хороший чоловік в ночі, близько 3 ночі, розбив великою каменюкою лобове скло на моїй машині, тепер прийдеться його міняти, хто не знаю, якщо би дізнався то би руки точно поламав. Тепер буду напенво дзвонити на Анну і записуватися на заміну. Печалька...

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чи не була це рекламна акція якоїсь нової автостоянки? Є така в районі?

sent from my Galaxy SIII

13. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Та ні не думаю, швидше якась морда пяна, або малалєтки на спор, тепер вже точно буду шукати якийсь гараж в районі, надоїло вже, то якісь нові чарапини на машині то тепер це.

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Пічалька... завжди теж переживаю коли машину під вікнами лишаю.
    "Червона рута" бар під вікнами, то вєчна якась алкашня біля машини лазить.

Ну нічо, поміняєш, все буде гуд. Бачитимеш по новому)

15. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Дякую, то точно :)

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Як варіант, міг зайняти "чиєсь" місце (або місце, яке хтось вважає своїм). Або закрити прохід пішоходам.

Хоча, мені так в кораді колись задній ліхтар розбили. Довго думав, яка могла бути причина, що я зробив не так, але нічого більш логічного, ніж звичайне п"яне бидло, не зміг придумати

17. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Радив би всім все таки ставити машину або в гаражі або на стоянці, я так і роблю тоже якесь чмо розбило бокове скло більше гемору було потім. А то в нас в дворі прям зборище машин і реально деколи трафляє коли приїхав вечером а машину нема де поставити, бо всі бач економлять.

18. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    В мене така сама думка, так як машина стоїть майже завжди в тому самому місці, ніхто її ніколи не чіпав, тай пацани в дворі всі знають, що то моя машина. Тому тільки один варіант, якась зальотна пяна морда, плюс каменюку, якою розбила вікно кинула за 4 метри від машини. Хочеться звісно знайти то бидло і намарафетити його інтерфейс, але реалія така, що не знаю хто, тому тут нічого не зробиш, треба міняти і все.
    Ось як машина стоїть, нікому не заважає і плюс не сама і купа інших біля неї, чому саме моїй робили лобове не можу зрозуміти:
    Плюс один, що скло і так просилося на заміну, бо була тріщина знизу і сколів було пару, але все відкладав і правильно зробив що не поміняв раніше, а то би було зараз вдвічі шкода.

19. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Так, в мене те саме, тому вже давно шукаю гараж близько, але наразі нічого доброго не знайшов, все або далеко, або взагалі місця не має. В мене в районі тяжко з гаражами.

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    так вони ж он зразу за твоєю машиною

Пацани гралися на площадці в гру "хто докине кірпочом до гаражів". Як мінімум один з них програв.

Шутки шутками але співчуваю :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)