AUDI A6 Avant Quattro C4 2.8

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Shaggy, 1 кві 2014.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Щегі, ти звІзда, суперски получилось.
    А чим то всьо фільиували? Безпілотником? Ну і що то за КопЄндос там партачився біля тебе?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я хз шо таке дрон))) Ну мабуть так, квадрокоптер. Прикріплена гоупро до нього.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Синій - мій знйаомий. Білий хз) Лєві)

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Можете мене привітати)))) Сьогодні рівно рік як я купив кватру)))) так так, це не жарт першоквітневий)

• Подобається Подобається x 1
  5. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Як я пам'ятаю то десь так і було, тому Вітаю друже з правильним вибором. Судячи з цієї теми грошей немало пішло на неї, але думаю вона того варта!!! Вітаю!!!

6. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Вітаю!

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я б не сказав що дуже багато. Якщо не враховувати то шо помяв лонжерон і заміну кпп)))
    Ну тобто це просто не фартануло) Але загалом все ж на користь)

8. vovik07

vovik07 Active Member

Passat B3
    І я вітаю . відео класне. 4х4 класна штука спорити не буду. Колись в мене службовий L-200 був 2006 року. Та так крутитись не получалось. Обороти не ті , ваговий баланс не той , а може як кажуть " поганому танцору" :). Зате по бездоріжжі , коли був снігопад два роки назад я грузив палеп дуба в кузов і пер як танк... В тебе задній привід включається автоматично?

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

4х4 фуфло, якшо воно не Quattro))))
    БМВшний х-драйв це пздц якийсь, воно ніде не їде))

В мене постійний повний привід. 50/50. Торсен тільки перекидає момент на передню чи задню вісь. Більше моменту туди де зчеплення з дорогою краще. Здається до 60/40 максимум.

Дуже давно не їздив вже. Сьодня в честь свєта заправивсі на 100гриваків і поїхав катнути щойно до Миколаєва і назад))) Доречі на тій коробці і на чіпованому ЕБУ я ще не пробував максималку. Вжарив 240км/г це було 6000 з копійками тищ обертів. В мене зара крутиться до 8000 легко)) Так шо думаю 250 поїду)))

Потім по стрийській вчепився поганяти з бумером Х5. 3.0і бензин. Зі всіх світлофорів від ашану він дув) Від перехрестя до ЛАЗу він 2 корпуса ззаду))) Курва, авдя пре)

10. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Круто, читав десь, що такі мотори без проблем чіпуються до 212 коней. Мені цікаво де ти там встиг розігнатися до 240, напевно десь дуже зранку чи вночі катався? Бо там завжди купа овочів, які їдуть собі в лівому ряду максимум 110 і їм пофігу, хай всі зачекають )

Тай цей бумер овошч з 3 літровим мотором і такою масою, як в нього, йому треба мінімум 4.4 мотор, щоб воно їхало. ІМХО

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну в мене мабуть порядка 200 зараз, але трошки з крутним веселіше стало. Хоча машина не їде так як треба, підозрюю проблема з ДЗ (не той кут).
    Так от в 12й ночі і їхав в лісі від Деревача до Солонки.
    А ще на такі мотори ставлять компресор eaton m62 або m90 з мерсюка і отримують порядка 270сил і порядка 500-600Нм вже з самого низу))) Але найти компресор тяжко і найти хто чіпане мозг. Поставити, особливих проблем не виникає.

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ментів добрих на вас німа...

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Гоночної траси в нас нема))

14. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Аааа тоді ясно, тай там пряма майже получається, точно там є де на газ надавити.

А хіба є якась різниця від чого компресор ставити? Головне щоб мозги прошити в моторі під тиск який видає компресор (тобто колькість повітря, яке може він загнати в мотор).

Точно колись був знак (хоча зараз не впевнений чи він там є) від світлофора біля повороту на задорожнє, там де двох полоска з розділювачем, 110 обмеження, а не 90 (за нашою арифметикою можна їхати 130), тому і пишу, що овочів там багато (для овочів правий рад придуманий, а вони в лівий лізуть), а ти ментів немає, ментів не має ))))

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я навмисно по-місту їзджу 60 а лівому ряду, ібо нєх порушувати з вашою логікою 79 :cool:

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Місто то місто, а на трасі мус втікати в правий якщо він вільний, а не тягнутися в лівому як баран)

17. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    виявляється, ось чому в тебе такий низький розхід!

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Скажи, в нормальних аудіводів і дизеляка 13л по місту бере)))

19. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Ага... 200 коней треба ж чимось напоїти.

20. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Я то думаю чого в нас стільки корків і розхід бензину зріз, а то виявляється таких багато ))) Сьогодні зранку доречі одного зустрів з вашої бригади по зменшенню швидкості руху і пропускної спроможності в місті, так він Вас переплюнув, він вже вийшов на новий рівень, 40 км/год в лівому ряду і його побратими в правому теж так їхали, щоб повністю сповільнити рух до 40 ))) :cool:

Доречі Шег, я трохи погуглив про ці компресори, що ти писав, виявляється є фірми (не наші звісно), які продають зразу апгрейд кіт для стейдж два на наші мотори, в який входить все необхідне для апгрейду і з інструкцією, що і як робити. І розрахункова потужність мотору виростає до 295 кобил, а крутний взагалі хз. Ось лінка - http://www.goodspeedperformance.com...&prodid=1550&prodName= G2 Supercharger 2.8L Ціна звісно кусається, але якщо порахувати, скільки всього входить в комплект і воно все нове, то не так вже і багато і ціна цілком адекватна і ти маєш гарантію і встановлення можна провести самому в гаражі. ІМХО

Як тобі, бо я би хотів собі таке забабахати, але мене би дружина прибила за таке (тобто за ціну)? :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)