Народ, хто орієнтується в таких питаннях, або хто знає до кого можна звернутися з консультацією. Є машина 1996р.в. яка була в 2008му пригнана в Україну і розмитнена типу "заміна кузова" замість старішої моделі тієї ж марки і класу. Відповідно в тех.паспорті вказано 2 номери кузова, старого і нового авто. Отже, виникло питання, чи можна ще раз пригнати авто чи то теж якогось 1996-1997р.в. чи шось "свіжіше" з початку 2000х. І розмитнити таким таким же ж чином. Чи це взагалі законно? Чи може таке вже не можна робити? Дякую наперід всім хто поділиться хоч якоюсь інфою.
Привіт, за зараз не скажу, але 2,5 роки тому цікавився таким самим питанням (думаю памятаєш, в мене була ауді 100). Отже, на той час можна було пригнати законно тільки наступне покоління (в моєму випадку це була Audi a6 c4), але не через покоління. І на той час мені нарахували $6 тис +/- за всі послуги (пригон розбір, збір, доки на переобладнання, даї і так далі) + ціна машини за кордоном. На той час мені виходило не вигідно, тому продав як було і купив тут іншу і все.
Ага, зараз ситуація зе складніша. Вже попробивав трохи. Через покоління також не пригнати, а с5 кузов я не хочу. Еску не можна бо то інша модель. Так шо питання само собою знялось. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk