Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Готовий сперечатися, що це ніякий не оригінал! Навіть якщо це Німеччина, то шиють це турки чи араби "на дому" і явно їх шукають судові виконавці. По-перше, оригінал коштує в рази 3 дорожче, по-друге оригінал це в першу чергу дотримання правил бренду, які тут грубо порушені. Наприклад в мене друг купив оригінальні автомобільні рукавички porshe за 400 доларів. Кепка там коштує мінімум 200. Це продається виключно в магазині, де продають машини. Ще один колега любить стиль Феррарі і часто купує собі такий одяг, до речі має оригінальну кепку. Так ось, якщо поставити ці кепки разом, стане все ясно. На жаль не маю такої змоги До речі, оригінальний одяг від VW можна купити у музеї марки в Вольфзбурзі.
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? а ше в джеремая моторс в Тернополі, кепка в районі 500 грн. Але мова не про те.
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? Як це, не оригінал? Там мабуть і лейби оригінальні "Мейд ін Чайна" :mrgreen: А якщо серйозно, то кепки відстійні. Але не в тому справа. Торен пропонує а не нав"язує. А нам (клубу) ніхто не заважає створити клубні кепки які би усім сподобались
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? тепер ще пишуть made in PRC, зауважив я це на автошинах нокіан, зайшовши в інтернет вияснив що це піпл республік чіна "«Made in PRC» переводится как «сделано в КНР» (Китайская Народная Республика). Таким образом, в последнее время обозначается продукция китайского происхождения."
Відповідь: Бейсболки - Ваша думка? ні нокіан є або фінский або російський (польша робить лише 13 радіус - принаймі я стикався тільки з таким). ну і китайський, це ті що в основному попадають до нас. але щось ми трохи відхилились від теми.