)) А скинь заради цікавості свою фотку з прив"язкою до міста Braunau am Inn (Oberösterreich) і свого авто? просто цікаво ))
Повелись і на нашому, навіть багато, просто стидно всім признатись, що лоханулись на "халяву ". Я і сам хотів зі 100літрів взяти, але обдумавши і порадившись з людьми в цьому обізнаними, дійшли до висновку, що то кидалово, ще й ті бочки, вартістю 150 грн і в подарок... Артем хитрий все розписав, звісно, якщо це дійсно його сценарій. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Ніхрена він не хитрий. Він якби вложив трохи бабла і на перший раз зробив все класно щоб люди повідписувались по форумах що все гуд халявний бензин отримали, то на другий раз він зірвав б в десятки раз більше.:D
Я мав на увазі і писав, що "хитро " розписав, то автозаміна на андроіді) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Я б також купився свого часу, якби перед тим він не почав мою машину критикувати ні з того ні з сього. Але ж сам в ній і робив всю електрику та музику. Купити хотів, це я знаю, ось і знайшов спосіб поторгуватися так. П.С. Про бензин - майже правда. ОККО буду міняти, бо розхід почав рости. А в мене з цим контроль строгий - відразу перевірив все дотичне. Тому лише одна причина виявилась - бадяжать бензин. Колись на ОККО можна було і 92 вляти через два-три рази, і нормально тягнуло авто. А ось недавно таке не пройшло - авто їде, але не так. Чи буде на інших заправках таке саме - побачу, але маю підозру, що таке саме буде. Мали б совість, такі ціни луплять, і ще й бадяжать.
Бадяжить зазвичай не окко, а мудаки на заправках! Дзвони в окко, кажи яка заправка, вони швидко то владнають
Хлопаки то не бадяга.... ніхто тупо воду замість бензину продавати не буде бо машина зразу стає і не їде і треба вертати гроші і за ремонт платити. Скоріше всього або проржавів підземний резервуар і вода пішла в середину, або бензовоз завіз воду замість бензи. скоріше всього бензовоз на нафтобазі захватив воду з тих величезних 1000 т резервуарів. спроава а тому що вода в резервуарах на низу є завжди. Вона там конденсується з бензини. Бензин легший за воду і є з верху. І через те забір бензини йде не з самого низу а з відповідної глибини... За звичай у 25 т резервуарах що на АЗС в мертвій зоні 1- 1.5 т палива. В 1000 т резервуарах може бути і до 100 т в мертвій зоні. От напевно якийсь тупий менеджер дав команду понизити глубину забору палива... а це означає що нового палива не завозять а працюють на старих запасах... Тобто те що купили по 7 грн продають по 16 грн
не правда! в мене знайомі на окко працюють вже декілька років, там нічого не бадяжать, все опломбовано, за пломби відповідає начальник заправки. Як відбирають проби з баків, то там ціла комісія збирається, та і завжди хтось може або бути на самій заправці, або проїжджати повз, то думаю вже б куча відео було, якщо б щось доливали. Подумай логічно, на час відбору проб або при наповненні баків з бензовоза, а це єдині моменти, коли зривають пломби і відкривають баки, ніхто ж не огорожує заправку 3-метровим парканом, все у всіх на виду!. Зазвичай їм вже в бензовозах привозять розбавлений бензин
Брехня і відписка. Як би резервуар проржавів то паливо б втікало б в землю і на АЗС були б серйозні недостачі і це б давно замітили а не тоді коли аварія на водоводі. Та й резервуари з подвійними стінками. Дуже часто резервуари при будові просто у грунтову воду опускають і нічо. Все таки думаю завезли бензовозом з бази. Це легко перевірити ... хто їздить коло тої АЗС - подивіться чи викопують резервуар. Якщо не викопують а далі торгують - то брешуть
А яка різниця, брешуть чи ні? То вже їхні проблеми. Головне шоб відшкодували збитки в повному розмірі потерпілим, а не списали все на водоканал чи форс-мажор.