Бензин Донецького

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Figaro, 22 тра 2012.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    на здоровя (дуже просто гуглиться ця особа )) )

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    :morning1: Мда, в нього на лобі ж пише: Ф*Р*А*Є*Р !
    Ппц.. і як можна було отого колобка зі мною сплутати ?))

3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    )) А скинь заради цікавості свою фотку з прив"язкою до міста Braunau am Inn (Oberösterreich) і свого авто? просто цікаво ))

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Пластична хірургія зараз багато вміє))) Ггг

5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Fuf! Чувак накосив бабла, щоб пластику зробити... або ж просто фітнесом зайнявся по вечорах )))))

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Повелись і на нашому, навіть багато, просто стидно всім признатись, що лоханулись на "халяву ". Я і сам хотів зі 100літрів взяти, але обдумавши і порадившись з людьми в цьому обізнаними, дійшли до висновку, що то кидалово, ще й ті бочки, вартістю 150 грн і в подарок... Артем хитрий все розписав, звісно, якщо це дійсно його сценарій.

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Ніхрена він не хитрий. Він якби вложив трохи бабла і на перший раз зробив все класно щоб люди повідписувались по форумах що все гуд халявний бензин отримали, то на другий раз він зірвав б в десятки раз більше.:D

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    "Лучше птичка в руках, чем перо в одном месте.":morning1:

9. WANTED

WANTED Місцевий

Я мав на увазі і писав, що "хитро " розписав, то автозаміна на андроіді)

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я б також купився свого часу, якби перед тим він не почав мою машину критикувати ні з того ні з сього. Але ж сам в ній і робив всю електрику та музику. Купити хотів, це я знаю, ось і знайшов спосіб поторгуватися так.

П.С. Про бензин - майже правда. ОККО буду міняти, бо розхід почав рости. А в мене з цим контроль строгий - відразу перевірив все дотичне. Тому лише одна причина виявилась - бадяжать бензин. Колись на ОККО можна було і 92 вляти через два-три рази, і нормально тягнуло авто. А ось недавно таке не пройшло - авто їде, але не так. Чи буде на інших заправках таке саме - побачу, але маю підозру, що таке саме буде. Мали б совість, такі ціни луплять, і ще й бадяжать.

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Бадяжить зазвичай не окко, а мудаки на заправках! Дзвони в окко, кажи яка заправка, вони швидко то владнають

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Хлопаки то не бадяга.... ніхто тупо воду замість бензину продавати не буде бо машина зразу стає і не їде і треба вертати гроші і за ремонт платити.
    Скоріше всього або проржавів підземний резервуар і вода пішла в середину, або бензовоз завіз воду замість бензи. скоріше всього бензовоз на нафтобазі захватив воду з тих величезних 1000 т резервуарів. спроава а тому що вода в резервуарах на низу є завжди. Вона там конденсується з бензини. Бензин легший за воду і є з верху. І через те забір бензини йде не з самого низу а з відповідної глибини... За звичай у 25 т резервуарах що на АЗС в мертвій зоні 1- 1.5 т палива. В 1000 т резервуарах може бути і до 100 т в мертвій зоні. От напевно якийсь тупий менеджер дав команду понизити глубину забору палива... а це означає що нового палива не завозять а працюють на старих запасах... Тобто те що купили по 7 грн продають по 16 грн

• Подобається Подобається x 1
  13. WANTED

WANTED Місцевий

не правда! в мене знайомі на окко працюють вже декілька років, там нічого не бадяжать, все опломбовано, за пломби відповідає начальник заправки. Як відбирають проби з баків, то там ціла комісія збирається, та і завжди хтось може або бути на самій заправці, або проїжджати повз, то думаю вже б куча відео було, якщо б щось доливали. Подумай логічно, на час відбору проб або при наповненні баків з бензовоза, а це єдині моменти, коли зривають пломби і відкривають баки, ніхто ж не огорожує заправку 3-метровим парканом, все у всіх на виду!. Зазвичай їм вже в бензовозах привозять розбавлений бензин

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Була офіційна відповідь від ОККО, що це вода попала з аварійного водогону, який поруч із АЗС

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Сума сойти. Резервуар не герметичний ? Як вона туди попала не писали?

16. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
  17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    І цікаво як тепер ОККО то розрулить... Мда, колись цеглу в резервуари кидали... ото часи були.. ))

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    знайде крайніх серед своїх і паралельно виплатить за ремонт автомобілів

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Брехня і відписка. Як би резервуар проржавів то паливо б втікало б в землю і на АЗС були б серйозні недостачі і це б давно замітили а не тоді коли аварія на водоводі. Та й резервуари з подвійними стінками. Дуже часто резервуари при будові просто у грунтову воду опускають і нічо. Все таки думаю завезли бензовозом з бази.
    Це легко перевірити ... хто їздить коло тої АЗС - подивіться чи викопують резервуар. Якщо не викопують а далі торгують - то брешуть

20. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    А яка різниця, брешуть чи ні? То вже їхні проблеми. Головне шоб відшкодували збитки в повному розмірі потерпілим, а не списали все на водоканал чи форс-мажор.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)