можу зняти з тебе тягар боржника ))))))) Мені Тьома якраз 100 гривників винен(мав електросклопідйомник зробити і взяв завдаток на деталі :gamer: ) ну і пропав )))))))) Доречі дякую Олегу з гаража де Донецький теж працював, за те що зробив мені всеж той склопідйомник.
МММ 2011 розсипалось - повертають вклади +10% від вкладу. І вже створили МММ 2012. Прибуток від 30 до 70% в місяць. Р.S. Не сприймайте як рекламу!
Ось де він триклятий бензин. То Донецький таки не винен!!! http://ura-inform.com/uk/neformat/2013/02/23/v-donetskoj-oblasti-perevernulis-tri-tsisterny
винен чи ні , люди казали що не варто туди пхатись бо там де великі гроші баньдюки крутяться він проігнорував за що і поплатились інші а йому хоть би хнирь взяв свалив невперше з донецка поперли такшо він як циган кочівник завжди знайде де на шиї зависнути
Ти віриш, шо гроші осіли не в нього? та не було ніякого бензину навіть в планах був план зібрати касу і переселитись в наступне місто. Motorola Atrix 2
ну а хто ж переїздить з пустими руками і без каси ? : пі.сі. хотів уточнити.. а ті теми, про СТО і поради від Донецького в електриці - то в нього тут сервіс був, чи шо то за х..ня ?
Призабутий геній з'явився на форумі ЛТК з проханням ""панять і прастіть". І, що найцікавіше, практично всі "прийняли" його назад, а він тепер допомагає Герезі будувати "Епіцентр", веде бізнес в Азії і т.д. Мабуть, на цей раз, буде збирати кошти на будівництво труби з паливом з розгалуженням до кожного, хто здасть кошти. Про його афери, поведінку і репліки можна писати книгу для психологів