Бензин Донецького

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Figaro, 22 тра 2012.

1. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    • Подобається Подобається x 1
  2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    П*здабол він і в африці п*здабол...

3. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Люди невиправна штука, скільки їх граблями в чоло не бий. Сумно. Мені 1 раз вистачить попалитися, і висновки зразу роблю.

4. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    да уж наївні люди

5. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Тюнінговоні :D

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ну люди на нашому форумі також підпустили його надто близько але слава богу завдяки світлим головам не повелись на його провокації...

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Донецкий точно гіпнотизер :) Зустріли як старого друга, ніби ніц і не було. Пару людей сказали "опам"ятайтеся, він же шахрай", а більшість їх ше й шапками закидали. Просто не клуб, а ідеальна мішень для кидалова :) Артьом красава

8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Нє ну мене вбиває його аватар і як він погрожує постійно людям... Я реально його ніколи не знав але він в першому ж своєму дописі до мене охамів.... Я зразу поняв шо то за тєло ( але ж він тоді був такий популярний )і чесно кажучи просто чекаю його хамства в мою сторону тому і пишу ці дописи... Бо реально знаю що річ йде тупо про п*здабола...

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Найцікавіше те, що коли він зник з грошима, вони почали вишукувати його по інтернеті і знаходили сліди його діяльності в дуже багатьох і незвичних місцях, пам'ятаю також, що було багато звинувачень, що комусь він щось не доробив, в когось взяв кошти чи запчастини і нічого не зробив, ну а про гроші за паливо я взагалі мовчу. Так от, тепер цей індивід з'явився як ні в чому не бувало, грамотно давить на згадки про минулі походеньки та посиденьки, знову розказує байки про свою крутизну, втирається знову в довіру, а на запитання про повернення коштів відверто хамить або "клеїть дурня". Таке враження, що цей клоун знімався у "Футурамі" в ролі Гіпножаби. Хоча для справедливості мало би бути як у вічній п'єсі "Гамлет" Подерев'янського:
    - Помсти хочу! Побачить цю падлюку на параші, за грою в півника з неголеним убивцей, або в канторі *раним інженером, або у юрті раком на підлозі татари шоб його єб*ли в сраку.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А може то в них така тактика? Хочуть виманити і влаштувати розправу? :)

11. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Також схиляюся до цього.
    Інакшого пояснення поведінки тих людей я не бачу.

12. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Та ні, хлопці, там все набагато прозаїчніше - як написав один з членів ЛТК - ну а що, він же мені особисто нічого поганого не зробив...
    Ось така правда життя!!! А те, що він кинув на гроші інших членів клубу, і ще й декому хамить - то нехай... Як в анекдоті - ...зате ми гарно співаємо:russian_ru:

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    взагалі-то його вживу ніхто не бачив відтоді.він вже зявлявся на форумі і рік тому. прийшов, казочок нарозповідав і далі зник. такщо це не більше ніж тролення. ну а більшість з ЛТК до нього вже з сарказмом пишуть(там де про його захист)

14. baryga

baryga Початківець

audi a4
    я теж на нього повівся...
    віддав йому особисто бабло... в руки
    знаю яка машина його привозила... і з того нічо... бо то член ЛТК він з ним не при ділах він просто його возив тоді за грошима і ніхто пресувати нікого не хотів.
    тим не менш... при піднятті кіпішу обдуреними, адміни ЛТК якби свідомо то всьо прикривали закривали всі теми, і нічого сприяти не сприяли...
    криси були серед своїх... і інформація витікала з кола людей які її рили.

всі чогось очікували, щоб хтось найшов і всі гуртом тішилися бо хтось роботу зробив а всі решту такі неіпатса заняті тільки вміли язиками шукати...

15. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    • Подобається Подобається x 1
  16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    )) Думаю, таких Артьомів в Україні багато, і чим далі - тим буде більше! Будьмо уважні ))

17. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Про воду замість бензину - це ппц.. Але ще більший ппц - після того як я тут перечитав про те, як народ в якогось фраєра бензин купляв...
    Ото наївні, ще й мене на початку до нього приписували ))
    Скупий платить двічі, а в таких випадках називається з трьох букв.. "О" по середині - як не крути ))
    І ще - майже 20 сторінок форуму, а на жодній немає фоток фраєра.. хоч б фото опублікували, аля ЙОГО ШУКАЄ ФОРУМ..

Останнє редагування: 14 кві 2014
  18. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Його знають в ліцо :D

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Та справа в тому, що на цьому форумі майже ніхто на його бенз не повівся, а от на ЛТК, його навіть захищали від наших звинувачень на початках, особливо від наїздів КУМа, де він обгрунотував чому це все туфта.

20. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Фото парня в студію!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)