Відповідь: домашня комп"ютерна діагностика а що такого там шукати через комп??? я коли сигналку собы ставив питав в майстра про можливості, які відкриваються при підключенні до компа. він мені сказав, що для мене ніяких. тобто що такого особливого можна робити, під"єднавши комп до машини???
Відповідь: домашня комп"ютерна діагностика Народ в кого є кабель хочу перевірити один прікол, допоможіть
покищо ще не почалась, так як часу в мене небуло до си. можливо цього тиждня найду час і перезвоню до Адріан,
Де прикупити кабель ЮСБ хтось знає ??? знайшов де замовити, але ж то кіт в мішку, хотілося б перевірити !
Може я сліпий але періодично заходжу на радіоринок і ніяк тої буди з шнурами для діагностики знайти не можу. Казали зажодиш на право в кінці, є справа буда , займаються продажем авто акустики но не кабелями. Прохання дайте номер тої буди .
І в мене теж такий, вчора отримав з перевізника, ввечері пробував - працює супер і за 150 грн:dance2:, ане по 100 уе, як продають на других форумах, дякую serg9 за те що допоміг з придбанням, я його глядів півроку того шнурка але дешевше ніж за 350 грн і без гарантії знайти неміг.
раджу купити кабель-перехідник ком-юсб. зробити такий на скільки я розумію складно, бо він містить в собі маленьку плату. на радіобазарі є.
може і не проблема. але щоб змістовно розмовляти на цю тему, варто дещо пошукати і прочитати про діагностику в інеті. і після цього прийдеш до висновку, що в інеті валяеться кілька програм для діагностики ВАГ авто, на російській мові, які розраховані під сом-порт. я коли собі робив адаптер, то перелопатив купу інфи, найшов проги (під сом-порт), найшов схему адаптера (теж під сом-порт) і попросив знайомого шоб він мені спаяв. він спаяв і я з успіхом користуюсь. якшо тобі потрібно під юсб - нема питань, шукай схеми і роби собі під юсб. або купуй готовий. я всього навсього сказав шо є людина, яка може зробити гарантовано робочий адаптер під сом-порт. кому цікаво, хай звертається. а уговорювати і переконувати нікого не збираюсь. правда така ціна була ще того року, яка на сьогодні - не знаю.