ДОПОМАГАЄМО ФРОНТУ

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем diesel757, 18 сер 2014.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    А де саме подігон? Під Сасовом!?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Так під Сасовом

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Ну то я там буваю кожного вівторка, можу помогти з доставкою.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Добре буду мати на увазі... за звичай пакуєм туди буса.

5. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Люди треба вашої допомоги. Є балон з під кисню. Хочу віддати його на виготовлення буржуйки для солдат. Робитимуть її спільно із групою Хендмед по львівськи https://www.facebook.com/groups/HandMadepolvivsky/?pnref=story . Але є одна проблема. Балон територіально знаходиться в селі (40 км від Львова по київській трасі). В руках я його не привезу. Треба хто може на вихідних щоб його закинув до львова. Село знаходиться 0,5 км коло траси київської. За приблизно 7 км від буська.

• Подобається Подобається x 1
  6. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Старий Милятин?Нє?

7. електрик

електрик Active Member

golf 2
    ні Новий:good:

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Точну адресу напиши, і контактний телефон

9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    // від четверга не був на форумі//, тому закину кілька фоток (це ще не все, це фотки, які зроблені до середи, на телефон)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

на днях, закину більш детально.

10. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Село новий милятин. мій номер 0638087003
    Напішіть приблизні дні коли хто зможе забрати щоб я знав як час планувати.+Балон величенький. літрів 40-50 і тяжкий. Завтра сусідові передзвоню щоб розміри поміряв

11. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Розміри балону діаметр нижній 315мм горловини 30мм. довжина 142 см. Певно треба буде складувати задню сідушку щоб вліз. У багажник хтозна чи влізе

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Сьогодні, нарешті, отримав ч/з НП кабель для прошивки р/ст.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    кабель передав "наручно" хлопцям, сьогодні ж на вокзалі... зустрічав товаришів, котрі приїхали на кілька днів із зони А/Т/О.

Але, мене вразило (а точніше взбісило) відношення до військових, а саме, сьогодні зустрів кількох з 24 омбр та були хлопці з 80-ки і мусара їх просто не випустили з перону, прийшов патруль ВСП, перевірив документи і лише тоді дали "добро" на вихід в місто. Це просто піпєц. Ось кілька фоток:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

це радісна дружина військового, що повернувся додому

а тут я з товаришами.

все те, що відбувалось на пероні у Львові, тут не описати. Якось розкажу на з'їзді. Але зі всього цього видно цинізм та непрофесійність зі сторони міліціянтів, вони навіть, не могли пояснити причину (чому не випускають з перону) і, доречі, ніхто навіть не перевіряв сумки......, а шуму наробили міліціянти, наче танк провозять....
    Ось так!

Останнє редагування: 18 лис 2014
  13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Правильно робили. Нам не потрібно тут зелених чоловічків, навіть переодягнених з українською символікою.
    Тому краще документи перевірити перд тим як випускати у місто.

14. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Розумні зелені чоловічки під виглядом військових у місто явно не будуть їхати. Коситимуть під цивільних+з грамотною легендою. Що там на рахунок балону хто зможе і коли?

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    На рахунок балону, тебе завтра наберу..

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Роман у нас війна... якщо хтось ще того не зауважив. А під час війни правила набагато жосткіші і треба це терпіти. Думаю є загальна установка на боротьбу з терористами по всій території України. Як на мене то в нас взагалі бардак. На дорогах, вокзалі , аеропорт всюди мають бути поголовні перевірки... а то ми щось сильно розслабляємось.... як шарандахнуть десь щось то пізно буде

17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Я згідна з тим, що потрібно перевіряти особу в мірах безпеки і контролю.
    теж так думаю,
    але
    теж з тим стикнулася, коли зустрічала брата на пероні. Міліціонер зупинив нас і шось там пробурмутав собі під ніс, не представився. На наше прохання повторити звання, прізвище і причину він ще почав вознікати, мол шо ми такі вумні...Ну але йому популярно пояснили і він виправився. Перевірив паспорта і все. Нічого не маю проти, це їх робота, просто їм треба навчитися чітко її робити і не хамити, поважати кожну людину. А наша міліція трохи оборзівша. Треба виховувати

18. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Дякую Богдану -Bodynу і іншому Богдану за допомогу із доставки балону для виготовленя буржуйки до Львова. Слава Україні.
    Приємно що є такі люди в нашій країні. Не все так погано. Треба працювати і ми переможемо.

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Всім привіт!
    Мене майже місяць не було на форумі. Але тема не "вмирає".
    Маю фотки відправки (десь 2-3 тижні) тому. Закину сьогодні ввечері (бо ще не освоїв новий інтерфейс форуму)
    Чергову відправку робитиму в 20-х числах. Назбиралось трішки речей.
    Те що передавалось - робилось наручно із рук в руки.

20. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Люди потрібна допмога/консультація. для бійців потрібний от такий барабанний магазин на 75 патронів до АКМ/РПК. В Україні такі по 2300-2500 і до 5000. Я знайшов на ібеї
    Як то купити+головне чи то переїде через кордон. Хто б зміг допомогти чи порадити як це зробити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)