Люди треба вашої допомоги. Є балон з під кисню. Хочу віддати його на виготовлення буржуйки для солдат. Робитимуть її спільно із групою Хендмед по львівськи https://www.facebook.com/groups/HandMadepolvivsky/?pnref=story . Але є одна проблема. Балон територіально знаходиться в селі (40 км від Львова по київській трасі). В руках я його не привезу. Треба хто може на вихідних щоб його закинув до львова. Село знаходиться 0,5 км коло траси київської. За приблизно 7 км від буська.
// від четверга не був на форумі//, тому закину кілька фоток (це ще не все, це фотки, які зроблені до середи, на телефон) на днях, закину більш детально.
Село новий милятин. мій номер 0638087003 Напішіть приблизні дні коли хто зможе забрати щоб я знав як час планувати.+Балон величенький. літрів 40-50 і тяжкий. Завтра сусідові передзвоню щоб розміри поміряв
Розміри балону діаметр нижній 315мм горловини 30мм. довжина 142 см. Певно треба буде складувати задню сідушку щоб вліз. У багажник хтозна чи влізе
Сьогодні, нарешті, отримав ч/з НП кабель для прошивки р/ст. кабель передав "наручно" хлопцям, сьогодні ж на вокзалі... зустрічав товаришів, котрі приїхали на кілька днів із зони А/Т/О. Але, мене вразило (а точніше взбісило) відношення до військових, а саме, сьогодні зустрів кількох з 24 омбр та були хлопці з 80-ки і мусара їх просто не випустили з перону, прийшов патруль ВСП, перевірив документи і лише тоді дали "добро" на вихід в місто. Це просто піпєц. Ось кілька фоток: це радісна дружина військового, що повернувся додому а тут я з товаришами. все те, що відбувалось на пероні у Львові, тут не описати. Якось розкажу на з'їзді. Але зі всього цього видно цинізм та непрофесійність зі сторони міліціянтів, вони навіть, не могли пояснити причину (чому не випускають з перону) і, доречі, ніхто навіть не перевіряв сумки......, а шуму наробили міліціянти, наче танк провозять.... Ось так!
Правильно робили. Нам не потрібно тут зелених чоловічків, навіть переодягнених з українською символікою. Тому краще документи перевірити перд тим як випускати у місто.
Розумні зелені чоловічки під виглядом військових у місто явно не будуть їхати. Коситимуть під цивільних+з грамотною легендою. Що там на рахунок балону хто зможе і коли?
Роман у нас війна... якщо хтось ще того не зауважив. А під час війни правила набагато жосткіші і треба це терпіти. Думаю є загальна установка на боротьбу з терористами по всій території України. Як на мене то в нас взагалі бардак. На дорогах, вокзалі , аеропорт всюди мають бути поголовні перевірки... а то ми щось сильно розслабляємось.... як шарандахнуть десь щось то пізно буде
Я згідна з тим, що потрібно перевіряти особу в мірах безпеки і контролю. теж так думаю, але теж з тим стикнулася, коли зустрічала брата на пероні. Міліціонер зупинив нас і шось там пробурмутав собі під ніс, не представився. На наше прохання повторити звання, прізвище і причину він ще почав вознікати, мол шо ми такі вумні...Ну але йому популярно пояснили і він виправився. Перевірив паспорта і все. Нічого не маю проти, це їх робота, просто їм треба навчитися чітко її робити і не хамити, поважати кожну людину. А наша міліція трохи оборзівша. Треба виховувати
Дякую Богдану -Bodynу і іншому Богдану за допомогу із доставки балону для виготовленя буржуйки до Львова. Слава Україні. Приємно що є такі люди в нашій країні. Не все так погано. Треба працювати і ми переможемо.
Всім привіт! Мене майже місяць не було на форумі. Але тема не "вмирає". Маю фотки відправки (десь 2-3 тижні) тому. Закину сьогодні ввечері (бо ще не освоїв новий інтерфейс форуму) Чергову відправку робитиму в 20-х числах. Назбиралось трішки речей. Те що передавалось - робилось наручно із рук в руки.
Люди потрібна допмога/консультація. для бійців потрібний от такий барабанний магазин на 75 патронів до АКМ/РПК. В Україні такі по 2300-2500 і до 5000. Я знайшов на ібеї Як то купити+головне чи то переїде через кордон. Хто б зміг допомогти чи порадити як це зробити?