Із-за кордону (не українці) передали мені 50 доларів, з метою - дати комусь із числа поранених. Тому питання: 1. серед нас (форумчан) є поранені після участі в АТО? 2. серед ваших друзів (родичів, знайомих і т.п.) є хтось поранений? Якщо ні, то на днях їду в госпіталь на Чехова-Личаківській, іду в хірургію чи травматологію, і віддаю першому зустрічному покаліченому бійцю під час дій в зоні АТО.
Мій співробітник був поранений, але вже все зажило. Далі воює....Брат воює... але слава Богу, живий і здоровий....Боже, бережи наших захисників! Слава Україні! Героям слава!
Мій товариш займається допомогою пораненим на Чехова Можеш звязатись з ним https://www.facebook.com/profile.php?id=100004256042549 Або так як ти кажеш, зайшов і вручив особисто в руки. Тільки може не першому кого зустрінеш, бо вони там бігають часто в сусідні гастрономи за водкою А знайти таки когось з важких, щоб толку було більше від тої допомоги.
Народ, група саперів з-під Маріуполя, в якій служить вже згадуваний тут Юра "Боцман" (тепер правда його позивний "Дракон" ) , просить міно(метало)шукач. Я почав збір коштів на фейсбуку і прошу долучитися хто в змозі. Вже зібрано 1350 грн, прошу долучатися Юрко зараз у Львові у 10-денній відпустці. Давайте організуєм йому ту залізяку щоб поїхав в Маріуполь не з пустими руками. Всі москалі, що підриваються на підступах до Маріуполя, підриваються на мінах, які скоріш за все заклала група "Дракона" Номер моєї карти 5168757242077818 (приватбанк)
за 12 годин на фейсбуку зібрав 2000 грн і 100 доларів +150 грн від @diesel757 Ше трошка, оптимальна модель коштує 250 баксів Ще питання, хто вкурсі, де купити саперні щупи? Це ось така металіческа фігня
@RaZoR +200 Дякую, друже Олеже зібрано 2950 грн і 100 доларів, ще трохи збираєм на Garret Ace 250, його ціна у Львові 250 баксів
Друзі потрібна Ваша допомога !! багато писати не можу, бо пишу з телефона, волонтер-афганець їздить власним автотранспортом в м. ДЕБАЛЬЦЕВО і терміново потрібно дві зимові шини 175/70 Р 13 я готовий їх сам купити але за адекватну ціну пропонуйте свої варіанти до 600 грн. Зараз не маю змоги бути на форумі, тому краще дзвоніть мені 0977118711 Василь. Актуально до завтрашньог вечоран, якщо ніхто не відгукнеться візьму в rusmaksa
Маріупольським саперам волонтери підігнали "Ниву", але колеса зовсім лисі, просять щось більш живе. В ідеалі зимова або всесезонна гума (їздять в основному полями, по болоті) . Розмір тих, що зараз стоять - 215/65 R16 . Може в когось буде комплект зимових коліс, більше не придатних для зимового використання
Продовжу тему, так як постала в цьому необхідність. Сьогодні спілкувався зі старшиною дивізіону 24-ї омбр (нагадаю: той підрозділ, що й самого початку ми допомагаємо), і він повідомив, що десь за тиждень (півтора - два) буде чергова ротація........., отож, від підрозділу поступило прохання про допомогу, а саме просять: - 17 спальних мішків; - 4 радіостанції. Виходячи з цього, пропоную небайдужих продовжити чи то розпочати збір. На всьо про всьо, умовно, беремо тиждень часу, бо як то кажуть: "ложка дорога до обіду." Якщо получиться на 5 мішків зібрати, то буде п'ять, тобто це не значить що треба всі 17, але допомогти полюбасу треба. Бо вони їдуть в черговий раз захищати наш мир та спокій. Номер карти продублюю пізніше, якщо будуть бажаючі (бо фіг його знає, може хтось вже за расссссєю ). Хто що може, маякуйте тут. У випадку коли назбираємо, закупимо мішки чи р/станції, пропоную клубом (хто буде бажати) вирушити до Яворова та передати хлопцям. п/с/ мої номера не змінні, ті що в підписі. номер карти теж не мінявся. всі звіти, як завжди тут. тому, допомагайте друзі та приєднюйтесь.
карта ПБ 5211 5374 0817 9716 карта на ім'я Роговський Роман Романович хто має можливість, закликаю долучитись, щоби придбати хоч кілька спальних мішків. Бо знаю, що військовими менше забезпечені ніж добровольчі батальйони. Добровольчими займаються волонтери, а військовиками держава. Заздалегідь вдячний тим, хто відгукнеться. П/С/ нещодавно (до четверга) лежав у військовому шпиталі, спілкувався з пораненими, так от, поранені бійці завдячують своє життя волонтерам та добрим людям, які допомагали їм.
На фольцбус форумі є тема, де чоловік шиє(і можливо має пошиті) спальні мішки. Відправляли вже в АТО і удосконалювали їх трохи. Тому, якщо ти орієнтуєшся в ціні, то можу дати ссилку, щоб порівняти.
Для машини , яка відправляється на передову, потрібен комплект коліс. Літні-зимові, в принципі пофіг. Розмір 185х65х14 або десь близько того плюс-мінус Може в когось завалялось, маячте 0979345655