ДОПОМАГАЄМО ФРОНТУ

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем diesel757, 18 сер 2014.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Їду завтра (28.07.15) на полігон, везу хлопцям (мобілізованим) консервацію та туалетні приналежності. Якщо є бажання долучайтеся.
    Є необхідність в цигарках та в "поповняшках телефону"(просили).
    Хто може, долучіться.
    Виїзджаю приблизно в 19.00 - 19.30.
    Мої номера тел. в підписі.

2. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Відбулась поїздка на полігон 28.07.2015р. От і вирішив з вами поділитись долбоEбіZмом, котрий не показують по ТВ, про котрий замовчують.
    І так, їхало нас двоє, я та мій знайомий, по-можливості запакували машину речами та й поїхали......
    Прибули на контрольно-пропускний пункт зі сторони с.Старичі і, курв@, всьо почалось через ср@ку... виявилось, що проїхати неможливо, не пускали, мовляв, перепустку треба мати. Хоча, поки чекали дві години, проїхало хєрову тучу різних машин без перепусток.
    Згодом, видзвонили одного офіцера (капітана), котрий являється якимось начальником чи то відповідальним одного з підрозділів "новобранців-добровольців", він ніфіга не порішав, сів в машину та й поїхав де був, тобто в с.Старичі (в мене подумки виникло питання: "чому він в Старичах, а не на полігоні зі своїм підрозділом???"), далі намагались дізнатись номер тел. начальника штабу, чи того хто дає дозвіл на проїзд до місця розташування. А хєр там, ніхто нічого не знає.
    image1.jpg Всі мої документи для них були пох., навіть посвідчення офіцера ЗСУ, їм перепустку подавай. Після того, коли не пустили двох діфчьонок на Мерседесі, ми поняли, що треба іншою дорогою заїжджати на полігон, і тоді я підійшов до вояк і спитався у них: "... пацани, ми ж вам веземо, ви що нерозумієте????...", а вони дивились на мене як космос.

Поїхали ми, через ті місця де чорт каже надобраніч, і причалили на інше КПП, на то що зі сторони села Коти.
    image3.jpg
    image2.jpg
    ....... там теж не пропустили. І вже, як з'ясувалось, не пускали, бо на полігон прибули америкоси для проведення навчання "Рапід Трейдінг" (якось так називали). Але, нащастя до того КПП хлопцям йти хвилин зо 15, бо до першого треба було петляти 12 км.
    Дочекавшись хлопців, передали їм речі, поспілкувались, одному подарував срібну цепочку з хрестиком, а інший мені подарував вервичку. Корочче, класно, бо на душі, якось приємно та спокійніше.
    image4.jpg

Після поїздки, в мене з думок не виходило одне:
    - чому то дибільно-безмозгле керівництво не дає можливості в повному обсязі допомагати армії, допомагати нашим захисникам?
    - коли той маразм закінчиться?
    - невже вояки інших держав важливіші за наших?
    - ..... та ряд інших типових питань......

П/С/:
    - в суботу телефонував до одного з мобілізованих, так він повів мені таке: ".... ніхрєна не робимо, сказали нам загубитись в лісі на цілий день, щоби не потрапляти нікому на очі, бо хтось там приїхав......" --------- це піZdєць, без коментарів....
    - хоча їх призвав військомат, зате записали їх добровольцями. --------- це піZdєць, без коментарів....

От так то і живемо, маємо - що маємо, чи маємо те - що заслуговуємо!

Вкладення:

• image3.jpg
      image3.jpg
      Розмір файлу:
      139,3 КБ
      Переглядів:
      256
    • Подобається Подобається x 2
  3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Тобі Рома велика повага і полюбому по житті Тобі то добро вернеться сторицею.
    А той далбаїбізм відать комусь наруку раз при такій обстановці в країні він присутній.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ми коли їхали, то до конкретного підрозділу з конкретним керівником, з ним, власне, і домовлялись, хто і коли і на якій машині приїде, він зустрів на КПП, підсів до мене в машину і ми поїхали далі. Думаю, якби я приїхав просто так типу "мужики, я тут вам ніштяків привіз", то мене б не пропустив ніхто. І я б не пропустив, режимний об"єкт, а в країні війна, йопта!

• Подобається Подобається x 1
  5. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Всім привіт. Потрібна допомога порадами щодо вибору авто для бійців з полку Азов. Головні вимоги це: мала ціна (до 1500 дол.)+не джип (щоб не палитися на завданнях)+було б ідеально якщо дизель і 4 на 4 (повний привід). Головне думаю щоб був живий кузові двигун. На авто ріа дивився там є ауді 1999-2003 років випуску, типу отакої http://auto.lvivport.com/auto_audi_a6_15885118.html і такої http://auto.lvivport.com/auto_audi_a6_16290265.html. Хто що може по них сказати плюси і мінуси. Особливо на що зверати вагу при огляді. Як вони себе почувають на нашій солярі.

Останнє редагування модератором: 30 лис 2015
  6. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Або хто може поділитися контактами людей хто ганяє авто із Польщі, Німечини.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Ауді 2.5 тді підходить. тільки не автомат. Кузов їм до одного місця. Головне двигун і ходова. . Тре дивитись щоб не вбитий двигун і роздатка на квадро не шуміла. Ходова має бути одноричажна - її вбити дуже тяжко. Сама КПП теж надійна

8. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Дякую. Кузов я мав на увазі щоб силові елементи (лонжерони і т.д.) цілі були

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    @kym мав на увазі що С5 має мультіричажну передню підвіску, а вона не є така надійна як в с4. Тому тре шукати С4 на механіці.

10. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Дякую за поради

11. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Друзі. Відомий одеський волонтер Alexandr Lorents Александр Лоренц | Facebook який займається ремонтом техніки для багатьох частин ЗСУ просить допомогти запчастинами для Passat B3. Так як ми
    "профільний" форум то вірю що в когось в гаражних чи балконних запасах знайдуться потрібні речі. Отож що є потрібно, цитата: 1.кнопка перемикача світла, 2. механізми механічні склопійомників передніх дверей (один лівий, один правий), 3. форкоп (прицепне); 4. Задній ліхтар правий. 5. Пластина з фото. (фото буде додано нижче). Кузов СЕДАН

12. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Отож необхідна пластмасова запчастина під номером у вигляді решітки. Якщо хтось може запропонувати потрібні з/ч на продаж готовий розглянути пропозиції

Вкладення:

13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    напиши ціну в приват, або купи, а я заспонсорую через приват 24. Бо до Пасіка нічого не маю, але, маю бажання чимось помогти.

14. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Ок. дякую. Як знайду то напишу

15. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Всім привіт. Хто може порадити де можна скачати книги по ремонту та експлуатації Камаз 5320, Урал 4320, Зил 131 та Газ 66. НА http://rutracker.org/forum/index.php вже скачав все що було. але цікавить ще де є. +де при потребі таке можна дешево купити (у друкованому вигляді)+ Хто б міг допомогти при потребі з роздруком цих книг (мій принтер вже не витримує) і з флешкою на 8 гіг (хочу все скачане переслати на флешці, читалки для компакт дисків зараз не є у всіх ноутбуках+їх немає на планшетах і смартфонах+диск легше пошкодити ). То все для нашої 80-ї бригади. Просить знайомий Боєць

16. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    номера карти Пб, мені так і не скинув.
    давай тоді, хоч роздрукую
    емейл stklp.lv@gmail.com

17. електрик

електрик Active Member

golf 2
    написав у ПП

18. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Дякую Роман diesel757 за фінансову підтримку в купівлі стартера до ЗІЛ 131 для 80-ї бригади.

Вкладення:

• IMG_2484.JPG
      IMG_2484.JPG
      Розмір файлу:
      142,9 КБ
      Переглядів:
      223
    • IMG_2485.JPG
      IMG_2485.JPG
      Розмір файлу:
      145,5 КБ
      Переглядів:
      239
    • IMG_2486.JPG
      IMG_2486.JPG
      Розмір файлу:
      136,6 КБ
      Переглядів:
      207
  19. електрик

електрик Active Member

golf 2
    +Ще інструменти і книги для них же. Придбано все завдяки небайдужим людям. Всім дякую.
    П.С. Маю придбати ще два АКБ для Камаз 4310. 6СТ 190. типу таких http://hotline.ua/auto-avtomobilnye-akkumulyatory/ista_6ct-190_aze_classic/ буду вдячний за фінансову підтримку, поради де дешевше купити чи знижки при купівлі

Вкладення:

• IMG_2487.JPG
      IMG_2487.JPG
      Розмір файлу:
      121,8 КБ
      Переглядів:
      220
    • IMG_2488.JPG
      IMG_2488.JPG
      Розмір файлу:
      130,6 КБ
      Переглядів:
      228
    • IMG_2489.JPG
      IMG_2489.JPG
      Розмір файлу:
      72 КБ
      Переглядів:
      217
    • IMG_2490.JPG
      IMG_2490.JPG
      Розмір файлу:
      67,8 КБ
      Переглядів:
      196
    • IMG_2491.JPG
      IMG_2491.JPG
      Розмір файлу:
      127,4 КБ
      Переглядів:
      201
    • IMG_2492.JPG
      IMG_2492.JPG
      Розмір файлу:
      107,3 КБ
      Переглядів:
      210
    • IMG_2493.JPG
      IMG_2493.JPG
      Розмір файлу:
      114,6 КБ
      Переглядів:
      227
    • IMG_2494.JPG
      IMG_2494.JPG
      Розмір файлу:
      115,4 КБ
      Переглядів:
      210
  20. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Сьогодні передав всі інструменти (ключі рожково-накидні+комплект головок+комплект Topx), книги і стартер у бригаду. Є заявка на допомогу у придбанні двох АКБ для Камаз 4310 марки 6ст-190. Хто зі мною? (бійці свої гроші теж докладають)

Вкладення:

• IMG_2495_5.JPG
      IMG_2495_5.JPG
      Розмір файлу:
      99,1 КБ
      Переглядів:
      210
    • IMG_2496_5.JPG
      IMG_2496_5.JPG
      Розмір файлу:
      145,6 КБ
      Переглядів: