Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: смішно сказав. Коли я міняв майстер сказав ошб я не ганяв, шоб колодки добре притерлись шоб повільно гальмував
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. При гальмуванні на швидкості (приблизно 30 км) з’являється скрежет і йде сильна віддача в педаль тормоза з її підняттям. З чим це може бути пов’язано? Може хто стикався?
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. 1 - Стерті колодки. Можливо перекошені і криві направляючі. 2 - Якщо машину тягне в сторону - може бути погано затянутий ричаг. 3 - Звідки скрежет ззаду чи спереду?
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Скрежет переднього правого колеса. На сухій ділянці дороги колесо гальмує як з АБС в дощ чи в ожеледицю. Як усунути це скриготіння?
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Чекай, ти так і не відповів, колодки не стерті? Швидше всього тре міняти колодки (можливо і тормозні диски диски теж). Але це найпростіший варіант. Таке буває тільки на швидкості 30? Руль підтягує вліво?
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Хто підкаже як правильно переклипти колодки власнорч. Я просто взяв праклеїв ебоксидкою и заклипав , щоб був конус. Писля "висихання" ебоксідка не засохла. Коли машинка була "новеньна", гальмуючий елемент на наждаку спилював при заміні, а після моїх діянь вона взагалі якщо трісне то одразу відвалиться. Підкажіть може хто зна кращій метод, бо гальмувати об перший ліпший стовп не хочу, мафинку жалко
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Якщо жалко то йди в магазин і купи нормальні колодки! Я б радив клепати на жигулях і ніяк не в твому випадку.
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. На Скіко потягнуть "такі як треба" колодки та диск з магазину?
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Я поміняв на збільшені гальмівні диски і супорта. Можу запропонувати свої старі гальмівні вентильовані диски від бренду Брембо. Вони до заміни гальм не з*їздили ще і одного комплекту колодок. Купляв їх новими. Ціну запропоную на ті диски 50 уо.
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Хочеш подешевше диски знайти і купити? Ну ну... Тільки не кажи потім, що тебе не попереджали про те, що вони коробляться і довго не ходять. Диски гарні виробляє тільки Брембо, АТЕ, Феродо, Цімерманн, Лукас. Усе інше - то викінуті гроші на вітер!
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Чому? нормальний бренд, нормальна ціна та нормальний стан...
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. я тобі скажу так хлопче.. якщо ти мітиш на гонщика то запчастини треба ставити топові.. інакше просто розібєш машину.. сфотай ті диски.. вони по розмірах такі як для ГТІ??
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. На Г2 1.3 особліво не поганяеш. Мені батько не дає "доверенность", бо знаючи як я їзджу боїться за гальма, поки не зроблю по нормальному за руль не сяду (маю на увазі поїзки в рудіусі 100 км). В планах ще каркас безпеки . Згоден мабуть диски "защебісь". Про диски я спросив для "світопізнаття", а от колодки, мабудь всетаки точно куплять буду, диски погодять. Все не вистача часу(4-5 парна на день) дізнатись скіко колодки коштують!
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Сфотаю на вихідних. Діаметр диску 239 мм. ГТІ буває різний. Якщо ти хочеш на 16В мотор, то вони не стануть. Тому, що у у 16В мотору 256 мм диски стоять. Зараз саме такі у мене і живуть на машині від ТМ Феродо. Додано через 1 хвилину Від 55 грн(Дафмі) і до 150 грн(Феродо). Є правда іще дорожчі!
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Полюбому Дафмі у рази безпечніші будуть, ніж твій самоклеп. Маю такі колодки у багажнику(готувався до 1 зміни колодок). Можу віддати за 40 грн. Але я для себе рішив, що Дафмі більш не мій вибір. Мій вибір - феродо.
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. мені треба на той мотор що є зара або 1,8к думаю різниці нема.. їх можна поставити на звичайні супорта від невентельованих гольфовських??
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. А чи стануть твої дамфі на моє авто? І 40 це за обидва (2+2) передні колеса? Завтра поміряю діаметр диску і напишу.
Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами. Стануть. Тількі колодки бери під вентильовані диски. Накладки в них тонкіші, але ходять довше, бо менш горять. Додано через 2 хвилини 40 - то за комплект. Диск у тебе 100% 239 мм. То є догма! ;-) То стандартні колодки, але вони під вентильовані диски. Тобі їх брати немає сенсу, якщо у тебе невентильовані диски. Вони стануть на невентильовані диски, але накладки в них тонкіші.