Че чудо шукає один меткомбінат)) перегон і все інше - їхня головна біль.... Проблема в тому, щоб знайти, будували цю машину на Луганськтепловозі (ВЗОР). Останній випуск 1991р. побудовано приблизно 90 машин. на даний час лишилось 18 живих 15 в СНГ і 3 в Україні, тільки ніхто не знає де......
Думаю зелізна дорога знає де. Напевно на металолом здали гроші поділили, а не списали і тепер роблять вигляд що не знають. Взагалі пригадую колись був такий надпотужний він він курсував в районі перевалу на ст Лавочне. Коли був дуже довгий грузовий состав то він в Славську чіпався з переду і два паравози тягнули вагони через перевал.... Напевно гуцули сперли на металолом...)))))))))))))))))))
В 40х роках Сталін переселяв селами гуцулів, галичан та інших на Донбасс та Кубань, а тепер безграмотні "ВАЖДІ" і "БАРЦИ ЗА СВАБОДУ" починають випендрюватись, мол там москалі а тут ми українці, хоча самі ці таваріщі однакові за націоналністью і половою орієнтацією - БІ-ЖИДОПІДАРОМАСОНСЬКІ ІМБЕЦИЛОСВИСТІТИ::
Вовчику, не в баблі щастя)))) Я вот бухати кинув і в Тибет через тиждень думаю махнуть, о вечном поразмишлять на недельку)))
вибачаюсь за флуд. Але це тільки в не відкриває сайт http://tuning.lviv.ua ?вже другий день не можу зайти
Не знала, що робити, то пишу тутка... Знайомий купив собі Шкоду Октавію (агітую до Клюбу) і хоче поставити підлікотник. Порадьте, до кого постукати в цій справі. Китаю не хоче. А хлопець непоганий - цікавий такий... ))) Файно було би на з"їздах з таким поговорити.
Часом дивуюся, як народ теми вибирає для запитань Де донецький паровоз, а де чеський підлокотник? я б на його місці постукав в магазин
Та.... Мені також подобається, як я не можу знайти те, що шукаю... У нас на форумі був хтось, хто сам робив такі підлікотники, якщо не помиляюся. Можливо, на якомусь шроті є конкретно підлікотники... Була би вдячна за поради...
На b3 чувак робив але тільки через те що в нього був б3 і шаблони які він постійно удосконалював. На шкоду тут вже хтось шукав підлокотник і чим тема скінчилася не помню. Тре шукати її
Шукав підлокотник я на Тур)))))), взяв за 400 грн китайську копію оригінала, ніяк не можу брата зловити і поставити йому в машину, як тільки зроблю відпишусь))))).