Відповідь: Гольф 3 Хто памятає паливну кризу в 1999році??? Ситуація була така: десь в липні ціна 92 підскочила з 1,8 до 4,2 грн/л., мені випала путівка на море, їхав на Сірку 1,5. Сам був в шоці, їхав як пенсіонер (з гори накатом і не більше 90км/год) машина взяла 4,2 літра на 100км.
Відповідь: Гольф 3 я мав... потім 3 роки батьки на ній вишивали... до болю всім знайомого кольору золотистий металік
Відповідь: Гольф 3 Ну чому, від ауді РС4 чи гольфа 3.2 теоретично можна було б і запхати ) A от від туарега V10 TDI - мабуть навряд чи
Відповідь: Гольф 3 а хто скаазв шо я хочу сірку з 3 літровим або то шо я хочу мати 1 машину? мені 1 мало. Мені сірко подпається але шоб мати її як за основну то ні.
Відповідь: Гольф 3 Гарна у тебе пам*ять. Зпочатку каже одне у форумі, потім каже що він того не казав, а коли тикнули фейсом об тейбл, каже, що зовсім інше казати хотів.
Відповідь: Гольф 3 1 Де я написав шо я того не казав. 2 ми говорили про обєм двигуна. я хочу велико обємник, також я ніде не заперичив шо хочу сірку. але акож я ніде не написав шо хочу 1 машину. якшо ви б уважно читали я писав ош хочу мати сірку як 2 машину а не як основну